0
Evropske lige

EMOTIVNA PORUKA SINIŠE MIHAJLOVIĆA: Srpski trener oduševio navijače Bolonje

Objavljeno: 29.04.20 u 14:20

Srpski fudbalski trener Siniša Mihajlović ne pojavljuje se često u javnosti, otkad je svet zahvatila pandemija korona virusa, pa je jedno njegovo pojavljivanje izazvalo dosta pažnje.

Mihajlović se oporavlja posle terapija i lečenja leukemije u Italiji, a pošto je među ugroženima zbog korona virusa, nalazi se u samoizolaciji u kojoj se pridržava pravila. Njegovo prisustvo u javnosti obradovalo je sve, a posebno navijače Bolonje, čiji tim sa klupe predvodi u Seriji A, za koje je srpski strateg imao dirljivu poruku.

On se uključio u televizijsku emisiju čiji je gost bio italijanski kantautor Ćezare Kremonini, koji je tom prilikom otkrio da je navijač baš tima čiji je strateg upravo Siniša Mihajlović.

– Zdravo svima. Hteo bih najpre da pošaljem veliki zagrljaj velikom Ćezareu Kremoniniju, koji je oduvek bio jedan od mojih omiljenih pevača. Mnogo mi je drago što navijaš za Bolonju! – počeo je Miha.

Potom je nastavio i emotivnim rečima obradovao sve fanove Bolonje.

– Želeo bih da iskoristim ovu priliku da pošaljem i veliki poljubac svim divnim navijačima Bolonje. Volim vas, hvala vam na svemu i… Vidimo se mi uskoro! – zaključio je Mihajlović.

Kremonini mu je aplaudirao uz uzvik ‘Veliki je to trener!’, a Mihino pojavljivanje na TV-u mnoge navijače kluba čiji je trener potpuno je oduševilo. Tim pre što se borio sa opakom bolešću, a toliko bio vezan za Bolonju da je i nedovoljno oporavljen, neposredno pred izbijanje pandemije, dolazio na klupu tima i vodio ga na takmičarskim utakmicama.

Podsetimo, posle odigranih 26 od ukupno 38 kola u Seriji A, Bolonja se nalazi na 10. mestu sa 34 osvojena boda.

Zbog pandemije korona virusa, još uvek nije poznato kada će se i u kom obliku italijanski šampionat okončati.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter