0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda / Nikola Mitić

VERIO SE ZVEZDIN DEFANZIVAC: Degenek se pohvalio emotivnom porukom!

Objavljeno: 28.04.20 u 17:52

Fudbaler Crvene zvezde odlučio je da veri svoju devojku Aleksandru Šijan.

Zvezdin fudbaler se na ovaj potez odlučio na svoj rođendan, a budući mladoženja podelio je radosnu vest sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

– Na današnji dan sam se rodio pre 26 godina. U selu Orlić (Knin). Od tog dana kada sam se rodio do sad sam uvek bio normalno dete zahvalno i vredno. Uvek sam maštao za bolje sutra i zeleo lepše dane da vidim. Sada kad se probudim godinu stariji budim se srećniji pametniji i svesniji nekih stvari koje su zaista bitne u životu – rekao je Degenek i potom dodao:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️🍀

A post shared by Milos Degenek (@milosdegenek) on

– Sada kad sam svestan tih stvari, bitnih i vrednih, ja lepo mogu da kažem da punim srcem i osmehom na licu, ja sam svoju sreću životnu van fudbala našao u Aleksandri Šijan. Sreo sam te sasvim slučajno jednog dana i od toga dana nisam bio nikad srećniji i bolji čovek hvala ti Aleksandra, volim te zauvek – napisao je romantični štoper.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Na danasnji dan sam se rodio pre 26 godina. U selu Orlić (Knin). ❤️ Od tog dana kada sam se rodio do sad sam uvek bio normalno dete zahvalno i vredno. Uvek sam maštao za bolje sutra i zeleo lepše dane da vidim. Sada kad se probudim godinu stariji budim se srećniji pametniji i svesniji nekih stvari koje su zaista bitne u životu. Sada Kad sam svestan tih stvari bitnih i vrednih ja lepo mogu da kažem da punim srcem i osmehom na licu ja sam svoju sreću životnu van ⚽️ našao u @aleksandrasijan sreo sam te sasvim slučajno jednog dana i od toga dana nisam bio nikad srećniji i bolji čovek hvala ti @aleksandrasijan volim te zauvek ❤️

A post shared by Milos Degenek (@milosdegenek) on

Aleksandra Šijan je student medicine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter