0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PAO POTPIS U HUMSKOJ: Defanzivac ostaje u Partizanu!

Objavljeno: 28.04.20 u 14:00

Iskusni štoper ostaje i posle ove sezone u crno-belom…

Bojan Ostojić produžio je ugovor s Fudbalskim klubom Partizana, do 30. juna 2021. godine.

Iskusnom štoperu ugovorna obaveza je isticala na kraju ove sezone, a čelnici kluba iz Humske su odlučili da produže saradnju s njim.

– Evo i nešto lepo tokom perioda vanrednog stanja – počinje uz osmeh Ostojić, pa nastavlja:

– Zaista sam srećan što sam produžio ugovor na još godinu dana i ostao u klubu koji neizmerno volim. Iako sam u nekim poznijim godinama za fudbalere, ovo je dokaz da radom i zalaganjem svako može da ostane u dobroj formi samo ako to želi.

Iskusni defanzivac se zahvalio na novoj prilici čelnika Parnog valjka.

– Želim da se pre svega zahvalim šefu Miloševiću na podršci i poverenju, kao i g. Milošu Vazuri i svima u klubu koji su u meni prepoznali želju, motiv i spremnost da se i dalje borim za sveti dres. Takođe bih se zahvalio svojim saigračima, navijačima i svima u FK Partizan na bezrezervnoj podršci – kaže Ostojić.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Štoper Partizana @ostoja_23 produžio je ugovor sa crno-belima na još godinu dana, zaključno sa 30.06.2021.godine. Evo i nešto lepo tokom perioda vanrednog stanja – počinje uz osmeh Ostojić. -Zaista sam srećan što sam produžio ugovor na još godinu dana i ostao u klubu koji neizmerno volim. Iako sam u nekim poznijim godinama za fudbalere, ovo je dokaz da radom i zalaganjem svako može da ostane u dobroj formi samo ako to želi. Želim da se pre svega zahvalim šefu Miloševiću na podršci i poverenju, kao i g. Milošu Vazuri i svima u klubu koji su u meni prepoznali želju, motiv i spremnost da se i dalje borim za sveti dres. Takođe bih se zahvalio svojim saigračima, navijačima i svima u FK Partizan na bezrezervnoj podršci-kaže Ostojić. #fkpartizan #crnobelaporodica #stayathome

Објава коју дели FK Partizan (@partizanbelgrade) дана

36-godišnji defanzivac ponikao je u rodnom Sevojnu, potom nosio dres Radničkog iz Kragujevca, BASK-a, Novog Pazara, Voždovca i Čukaričkog, a za Partizan je u prethodne četiri sezone odigrao 106 mečeva i postigao četiri pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter