0
Evropske lige

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

OGNJEN MUDRINSKI ZA HS: Ponovo sam u karantinu – provešću zatvoren ukupno 42 dana i jedva čekam povratak na teren

Objavljeno: 28.04.20 u 11:56

„Vratio sam se u Zagreb i poštujem pravila, a moji saigrači rade, po trojica u grupi i spremaju se za nastavak sezone koji će verovatno uslediti u junu“, kaže golgeter

Pravila su pravila, pa će Ognjen Mudrinski u karantinu, zbog korona virusa, provesti ukupno 42 dana!

Kada je dobio dozvolu Gorice da može tokom pauze da ode kući, u stanu u Beogradu, gde je proveo četiri nedelje, a kada se vratio u Zagreb morao je ponovo u karantin od dve nedelje.

Polako broji dane do izlaska na teren, dok su kolege počele sa treninzima.

– Pravila su pravila i mere opreznosti su maksimalne. Nekako sam se navikao da moram da „izdržim“ i baš sam se uželeo treninga na travi. Održavam fizičku spremnost uz vežbe, a biće potrebno vremena da se uđe u formu – kaže za HotSport Mudrinski.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Mere predostrožnosti su jasne.

– Igrači dolaze od kuće i odmah idu na teren. Posle obavljenog posla nema zadržavanja u klupskim prostorijama i ovakav ritam će biti i u narednom periodu. Moji saigrači su krenuli prošle nedelje, neki malo ranije, a vidim da je juče startovao i Dinamo.

Opreznost je maksimalna.

– Prvo ćemo svi biti testirani na koronu, a posle pet dana uradiće nam još jedan test. Ukoliko ne bude problema neke stvari ce se polako „otvarati“. Ne znam kada ću da budem testiran, možda u stanu ili kada krenem da treniram.

FOTO: PRIVATNA ARHIVA

Čeka se konačna odluka oko kalendara za nastavak sezone.

– U prvi mah se činilo da je realno 30. maja da krenemo, mada prema novim potezima se spominje start polovinom juna, da sve bude pod konac i kraj 2. avgusta, što je po UEFA krajni datum za završetak šampionata. I odmah će se krenuti u novu sezonu bez pauze.

Na kraju odrađenog posla u Hrvatskoj, Mudrinski se vraća u Jagialoniju, odakle je pozajmljen.

– Imam ugovor, ovde sam pozajmljen i upisao sam tri meča od dolaska uz jednu asistenciju. Nadam se da ću krenuti da postižem golove, a do tada treba se spremiti za nove izazove – poručio je na kraju razgovora za HotSport, Mudrinski.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drugari ajmo svi po jedan SMS! 🙏❤️ ZA SOFIJIN PRVI KORAK! @zasofijinprvikorak 797 na 3030 @zasofijinprvikorak 797 na 3030 797 na 3030 @zasofijinprvikorak 797 na 3030 ❤️❤️❤️❤️

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter