0
Evropske lige

NIJE SE DUGO ČEKALO NA ODGOVOR: Doktorka Marijana odbrusila Kosti – „Kako da budem kriva čoveku koji od 2014. ne igra dobro?“

Objavljeno: 28.04.20 u 10:16

Srpska doktorka oglasila se povodom izjave napadača koju je dao za ESPN.

Naime, fuddbaler madridskog Atletika, Dijego Kosta, u izjavi koju je dao zažalio je zvog korišćenja usluga doktorke Marijane Kovačević.

On je progovorio šest godina nakon što je bio na lečenju kod ove doktorke, i otkrio detalje tretmana poput „korišćenja elektrošokova, konjske placente, doktorke koja je pušila cigarete“, a koja mu je sada ekspresno odgovorila:

– Neću da se natežem sa nekim ko nalazi razloge za svoju karijeru koja nije onakva kakvu je on želeo. Neka pišu šta hoće, ali kako ja da budem kriva čoveku koji od 2014. godine ne igra dobro – rekla je doktorka Marijana Kovačević za „Novosti“, a potom dodala:

– Kosta kod mene nije bio zbog povrede. Došao je da bi regenerisao ložu u kojoj je bio ožiljak. Imam snimke koji pokazuju stanje kada je došao i kada je otišao. Pri tome, nisam ih radila ja, već doktor specijalista, radiolog. Poslat je da bi bio spreman da igra na Svetskom prvenstvu i odigrao je ceo Mundijal, a posle regeneracije lože, nikada više tu istu nije povredio – objasnila je doktorka Kovačević.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drugari ajmo svi po jedan SMS! 🙏❤️ ZA SOFIJIN PRVI KORAK! @zasofijinprvikorak 797 na 3030 @zasofijinprvikorak 797 na 3030 797 na 3030 @zasofijinprvikorak 797 na 3030 ❤️❤️❤️❤️

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter