2
Domaći fudbal

Foto: Želimir Krstev

JASNA PORUKA LALATOVIĆA: ‘Sešću ponovo na klupu Crvene zvezde’.

Objavljeno: 28.04.20 u 21:44

Trener Fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović ne sumnja da će se vratiti u klub koji ga je lansirao.

Nenad Lalatović vodio je Crvenu zvezdu u sezoni 2014/15, tada se nije dugo zadržao na klupi crveno-belih, a potom je sa velikim uspeom predvodio Borac iz Čačka, Čukarički, sa Radničkim iz Niša bio je drugoplasiran na kraju prethodne sezone, a vodio je i mladu reprezentaciju Srbije. Trenersku karijeru počeo je u Proleteru iz Novog sada.

MIRKO TOPIĆ ZA HS: Biću uvek zahvalan Lalatoviću – Dotakao se i interesovanja Crvene zvezde

Trener Vojvodine ubeđen je da će se vratiti gde njegov uspon počeo.

– Ubeđen sam da ću ponovo da sedim na klupi Zvezde. Bio sam njen trener u periodu kad je klub kuburio sa brojnim problemima, na stadionu nije bilo struje, a najveća plata igrača bila je dve ili tri hiljade evra. Danas je u proseku deset puta veća. Doprineo sam stabilizaciji crveno-belih. Ukazao sam poverenje tada mlađanima Luki Joviću, Mihailu Ristiću, Vukašinu Jovanoviću, Marku Grujiću, Predragu Rajkoviću – rekao je Lalatović za ‘Žurnal’.

0
0

2 Komentara

  1. trener Vojvodine a prica da ce opet u Zvezdu………..primitivizam, Lalatovic je barjaktar primitivizma kao i predsednik drzave

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter