0
Domaći fudbal

Superliga Srbije

HS SAZNAJE – VRAĆA SE SRPSKI FUDBAL: Superliga neće biti ista, skraćeni format nije jedino što nas čeka…

Objavljeno: 28.04.20 u 17:01

Ono što nas očekuje jeste odigravanja preostala četiri kola, sledeće sezone Superliga sa 18 timova.

Izgleda da je konačno skockan model po kome će se nastaviti Superliga Srbije, a plan postoji i za narednu sezonu, sa kojom se složila većina članova Zajednice. Kako saznaje HotSport, klubovi su se usaglasili da se odigraju četiri preostala kola, bez plej-ofa i plej-auta. Ove sezone takođe neće biti ispadanja iz Superlige.

HS PITA SUPERLIGAŠE – VOJVODINA (Lalatović) : Najprikladnije bi bilo skratiti sezonu – drago mi je zbog Kokeze…

Iz Prve lige Srbije ulaze dva prvoplasirana tima, a rasplret kod njih biće poznat uskoro, nakon sastanka Zajednice prvoligaša. Odluku vezano za oba takmičenja potrebno je da odobri odbor za hitna pitanja FS Srbije.

Nema razloga da krajnji epilog ne bude po voljji većine. Podsetimo, većina klubova smatralo je da ne treba da se žrtvuje sledeća sezona, čiji početak je onda realan posle 20. jula.

HS PITA SUPERLIGAŠE-PALAĐI (TSC): Trenutni raspored kao konačan mogao bi da ošteti pojedine klubove, ne može se iz izolacije na teren!

Čim bude dobijena dozvola, a spominje se da će igrači uz mere predostrožnosti moći da trenieraju od 4. maja, a da se krene 23. i 24. maja uz dva meča nedeljno.

Plej-ofa i plej-auta neće biti, ali je planiran njihov povratak u narednoj sezoni. Na kraju, utanačeno je da u Kupu bude igran po jedan meč, a ubrzo će uslediti žreb za četvrtfinale, potom će se odigrati polufinale i meč za trofej.

Ako ovakav epilog bude pečatiran. Crvenoj zvezdi treba još jedna pobeda da overi titulu. Za to će imati priliku već u prvom kolu nakon povratka na teren kada Zvezda gostuje Radu na Banjici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter