3
Domaći fudbal

Foto: FK Crvena zvezda

RIČMOND BOAĆI: Zvezda je bila dobra prema meni, nisam joj još vratio… Možda odem…

Objavljeno: 27.04.20 u 21:50

Izgleda da je napadač iz Gane ponovo u fokusu medija u dva dana dve izjave, ovoga puta o Crvenoj zvezdi.

Govorio je Ričmond Boaći juče da je svojevremeno bio želja Čelsija, Njukasla i VBA. Danas je govorio o timu koji mu je pružio šansu i u dva navrata oživeo karijeru – Zvezdi.

– Crvena zvezda je najbolji klub u mojoj karijeri jer mi je dao šansu da igam u Ligi šampiona i Ligi Evrope, a to je nešto čemu sam težio tokom karijere. Zvezda je bila dobra prema meni i osećam je kao porodicu. Jedina stvar koju mogu da uradim za nju i da joj vratim je da nastavim sa postizanjem golova – rekao je popularni ‘Boćko’ za medije u Gani.

Poručio je da će otići ako dođe dobra ponuda za Crvenu zvezdu i njega.

– Imam još sedam, osam meseci ugovora i ako Bog donese neku dobru priliku i Zvezda je prihvati, okrenuću se novim izazovima – istakao je Boaći.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

3 Komentara

  1. “RIČMOND BOAĆI: Zvezda je bila dobra prema meni, nisam joj još vratio…” Čovek je barem iskren jer Zvezda je od njega napravila milionera u Evrićima! To je isto kao da odaberete nekoga sa ulice, po metodi slučajnog uzorka, pa ga promovišete u fudbalera Zvezde i date mu ugovor iz snova. Taj mora da bude srećan, jer su mu pare pale s neba a u isto vreme njegov učinak na terenu, ne mora biti veći od učinka na nivou punjene paprike! Takav učinak je Boaćijev! Para kaplje a on glumi fudbalera i džogira u krugu centra!

    0
    0
    Odgovori
  2. A, sada malo realnosti! Najvažnije je kada čovek čvrsto stoji na zemlji, kada nije u oblacima! Boaći može otići ali u neki klub iz zemalja koje su u fudbalskom razvoju a to su neke zemlje bivšeg SSSR-a, ne sve (recimo u Kazahstan ne može otići), zatim Vijetnam, Indonezija, druga liga Kipra. On je pravu vrednost pokazao u Italiji (4 godine rezerva) i u Kini (7 meseci rezerva)! Epizoda u Srbiji nije za razmatranje jer je neozbiljna! U srbiji je postizao golove uglavnom iz penala ili kada ostane potpuno sam u petercu. Svi to znaju u inostranstvu i zbog toga nema ponuda za njega!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter