0
Evropske lige

FOTO: Premijer liga

PREMIJER LIGA: Datum povratka na teren zavisi od jednog faktora

Objavljeno: 27.04.20 u 15:04

Britanske vlasti će narednu reviziju o trenutnim ograničenjima obaviti 7. maja, pošto se detaljno planiranje nastavlja u sklopu programa ‘Ponovo pokretanje’

Klubovi i rukovodstvo fudbalske Premijer lige održaće ove nedelje sastanak na kome će razgovarati o situaciji nastaloj zbog pandemije virusa korona, a cilj je nastavak takmičenja u junu bez prisustva publike.

Kako je danas preneo ‘Skaj’, svih 20 klubova održaće u petak konferencijski sastanak, ali nastavak fudbalskih takmičenja zavisiće samo od odobrenja Vlade.

Britanske vlasti će narednu reviziju o trenutnim ograničenjima obaviti 7. maja, pošto se detaljno planiranje nastavlja u sklopu programa ‘Ponovo pokretanje’.

Britanski premijer Boris Džonson danas je rekao: ‘Molim vas da obuzdate svoje nestrpljenje‘. On je naveo da Velika Britanija napreduje, ali je apelovao da se i dalje svi pridržavaju propisanih mera o distanciranju.

Premijer liga će, zajedno sa ostalim sportovima, morati da ispuni posebne kriterijume pre povratka takmičenjima, uključujući i da obezbedi testiranja za učesnike koje plaćaju sportske vlasti ili klubovi, ali i da osigura da se izbegne okupljanje navijača.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dame i gospodo – ZELjKO OBRADOVIĆ! #ZeljkoObradovic #Fenerbahce #Srbija

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Takmičenje u Premijer ligi prekinuto je pre više od mesec i po dana zbog pandemije. Premijer liga želi da se odigraju sve preostale utakmice, ukupno 92, u skladu sa preporukama Evropske fudbalske unije (UEFA).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter