0
Evropske lige

FOTO: Juventus

OTAC ZVEZDE JUVENTUSA: Sve što se priča o Gonzalu je laž!

Objavljeno: 27.04.20 u 17:55

Fudbaler Juventusa Gonzalo Iguain trenutno se nalazi u Argentini gde brine o teško bolesnoj majici, dok u Italiji mediji govore da se napadač plaši korona virusa, koji bi, nažalost, mogao da ugrozi i život njegove majke.

„Tutosport“ tvrdi da je moguć raskid ugovora.

Argentinac je u dilemi da li treba da se vrati u Torino kada ga klub pozove na početak priprema. Naime, 4. maja započeće sportski treninzi, što za Juventus i ostale klubove znači povratak fudbalu nakon gotovo dva puna meseca pauze. Iguain je veliku većinu tog vremena u svojoj državi zbog majke i pitanje je šta će odlučiti kad ga Juventus pozove nazad.

Ako Gonzalo odbije povratak, moguć je raskid ugovora nakon čega bi kao slobodan igrač potpisao za River Plejt, slavni argentinski klub iz kojeg se na početku karijere otisnuo u Real Madrid.

Sa druge strane Iguainov otac, Horhe tvrdi da mediji govore neistine.

– Sve što se piše oko Gonzala je laž. Mogu vam reći jednu stvar – Gonzalo će da ostane u Juventusu zato što i dalje ima godinu i po ugovora i to će ispoštovati. U tih 18 meseci odlučiće šta dalje jer on drži svoju sudbinu u rukama. I garantujem vam da on nema želju da napusti Juventus gde ga navijači obožavaju, kao što i on obožava njih i klub – rekao je Horhe Iguain za „LM Nequen„.

Gonzalo Iguain je ove sezone u 34 utakmice postigao osam golova uz osam asistencija.

Argentinac ima 32 godine i nije tajna da Juventus planira da gradi budućnost na mlađim napadačima. Glavne mete su Mauro Ikardi i Gabrijel Žesus i ako italijanski prvak uspe da dovede jednog od njih, sasvim je jasno da se Iguainu vrata torinskog kluba zatvaraju.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter