0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

ODLIČNE VESTI: Fudbaleri Vojvodine pripremaju se za povratak na teren (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.20 u 11:48

Dok ljubitelji fudbala u našoj zemlji željno iščekuju trenutak kada će biti poznato kada će se i na koji način nastaviti takmičenje u Super ligi i Kupu Srbije, fudbaleri Vojvodine vredno rade kako bi povratak na teren dočekali u što boljem fizičkom stanju.

Prema nekim najavama, sasvim je moguće da će crveno-beli već početkom naredne nedelje trenirati zajedno u FC ‘Vujadin Boškov’, a u održavanju kondicije im mnogo pomaže i vožnja sobnih bicikala koje im je obezbedio klub.

U kombinaciji sa trčanjem, to im omogućava raznovrstan rad visokog obima i intenziteta. U ovoj teškoj situaciji, ovakvi treninzi predstavljaju pravo osveženje, a fudbaleri Vojvodine sve napore prolaze zajedno preko onlajn treninga sa svojim kondicionim trenerom Sašom Semeredijem.

Vošin stručni štab je za ovu nedelju zakazao ukupno 10 treninga, što treba da predstavlja poslednju fazu generalne pripreme pred povratak na teren. Prema rečima Saše Semeredija, iza ekipe je dug put i veliki broj treninga, čime su igrači uspeli da sačuvaju opštu formu, te stoga spremni željno očekuju početak priprema na terenu, koje će po mnogo čemu biti vrlo zahtevne i specifične.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter