1
Evropske lige

DIJEGO KOŠTA UDARIO NA FAMOZNU SRPSKU DOKTORKU: Dok me je lečila pušila je cigarete, bolje da nisam išao kod nje!

Objavljeno: 27.04.20 u 17:32

Srpska doktorka Marjana Kovačević postala je poznata širom sveta po lečenju konjskom placentom, a u Beograd su dolazile najveće fudbalske zvezde.

Jedna od njih bio je napadač Atletiko Madrida Dijego Košta koji je 2014. godine zatražio pomoć famozne srpske doktorke. Došao je u Beograd, bol u mišiću je nestao, ali španski reprezentativac rođen u Brazilu nije poneo lepe uspomene na Marijanu.

– Kajem se što sam prihvatio neispitanu metodu lečenja i otišao kod doktorke. Bilo je raznih priča o tom tretmanu konjskom placentom, ali se dosta tu i lagalo. Tačno je da sam išao na te terapije, a doktorka je dok sam bio na elektrošokovima popušila dve cigarete. Imao sam dva tretmana od po dva sata. Pre tog me je strašno boleo mišić, a posle terapije nisam osećao nikakav bol – rekao je Košta za ESPN u Brazilu.

Kako kaže, ta greška skupo je koštala ‘jorgandžije’ u borbi za trofej u Ligi šampiona.

– Onda se desio jedan od najtužnijih momenata u mojoj karijeri. Pre nego što sam i istrčao na teren u finalu LŠ osetio sam neki grč kada sam poskočio. Probao sam da igram, ali nisam mogao. Bolje bi bilo da nisam probao niti išao na terapiju, jer bi ostavio mesto nekom od saigrača – zaključio je Košta.

Poslednjih godina doktorka Marijana nije toliko prisutna u medijima u Srbiji.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter