51
Domaći fudbal

FOTO: Privatna arhiva

VULETIĆ ODGOVORIO BORJANU: Knin je pao, a tvoj klub je doveo trenera koji je to slavio!

Objavljeno: 26.04.20 u 15:40

Potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić prvo je neumesno bocnuo ‘Delije’ iz Knina, a danas je nastavio rat sa ‘večitim rivalom’.

Milan Borjan, koji je preživeo ‘Oluju’ i etinčko čišćenje Srba iz Krajne, odgovorio je emotivno na prozivku potpredsednika Partizana upućenu ‘Delijama’. Ipak, tu se prepiske na društvenim mrežama nisu zaustavile. Ponovo se javio Vladimir Vuletić.

– Problem sa medijskom slikom Srbije danas je u tome “što je novo sada doba i pravila nova važe. Istina važna nije, važno je šta se kaže. Uz nešto malo para da kupe sitne duše i dva-tri novinara da tvoju metu sruše. Kad ti neko na put stane i učini da nestane.

Ko ti čini mnogo zala nek’ pogine od skandala. Kad narod nema hleba, mi znamo šta mu treba. Neka skandale guta umesto svinjskog buta! Kad raja glavu digne, nek’ novi tiraž stigne. Lakše se trpe muke kad čitaš tudje “bruke”.” Oni koji partizanovce nazivaju godinama ustašama, franjevcima i zagrepčanima, zaboravljaju da im je jedan od klupskih osnivača bio Slavko Komar (i ne, Tuđman nikad nije bio predsednik FK Partizan, već TK Partizan i JSD Partizan) a predsednik Skupštine Nikola Bugarčić-Zver, ujedno i upravitelj Golog otoka na kojem su smrt i patnju pronašli mnogi Srbi.

Medđutim, istine radi, onima koji se bave mojim retvitovima prezentujem istorijat cele ove priče (jer je istorija učiteljica života!). Tako će svi shvatiti da “bez budala tupaga pogleda, bi l’ umovi mogli blistat svijetli?”

Naš Milan zna da je Krajina pala bez ispaljenog metka, ali i zna da je uprava njegovog sadašnjeg kluba nakon “Oluje” za trenera postavila čoveka koji učestvuje u izgradnji spomenika “Oluji” u Kninu. Sledstveno svemu ovome, kod njega je u pitanju klasičan error mentalis – napisao je Vladimir Vuletić.

Videćemo ko će se sledeći oglasiti…

0
0

51 Komentara

  1. @NZS
    Kad procitam tvoj komentar, prosto mi te zao. Tolika kolicina mrznje i gluposti (neistina) u samo jednoj recenici, neverovatno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Najzad neko pametan i smeo da od 1945 god ovako ..rastura..fkcz -miljenicu :ali gospodo SA ARGUMENTIMA .Profesor ne barata lazima ,floskulama ,nema tu straha i ulizavanja vec samo ogoljena ISTINA .A sto se navijaci iz rupe ljute i besne to je stvar njihove zaludjenosti jer istina najvise boli-a to i oni sami znaju.Veliki pozdravi prof.dr.V.Vuleticu.

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde ustaški isprdku i ti i tvoj profa da se vratite u Zagdeb iz koga ste i dogmizali ovde u Srbiju, usput ne zaboravite da svratite do vašeg oca rimskog Pape koji vas je i napravio, krezavi katolički šljamu.

      0
      0
      Odgovori
  3. Bili i ostali ustaski klub. Mrznja ovih kompleksasa sa jna prema Zvezdi je ista vrsta mrznje koju hrvati imaju prema Srbima. Preslikano.

    0
    0
    Odgovori
    • Upravo tako, od ovakvih likova su u prošlosti i nastajale muslimanske i katoličke poturice koje danas poznajemo kao mošnjake i kurwate.

      0
      0
      Odgovori
    • Vidi,vidi….sinovi Krcuna,Komara,Bugarcica i Arkana sijaju od svetlosti njihove inteligencije,kulture gospodstva ilicemerja.Ne mrzim Zvezdu,ne one momke koji su na terenu,ali klub koji ima ovakve botove…..

      0
      0
      Odgovori
  4. Sta li ovaj kvazi profa radi ovima sto ga podrzavaju ? Jel vam daje cika Bucko bombonice i tera vas da se skinete goli da vam on cita

    0
    0
    Odgovori
  5. da li ovaj vepar (profesor peder sa pravnog fakulteta) zna da je tokom drugog svetskog rata (od 1941-1945) godine u logorima u Jasenovcu od strane NDH pobijeno više od 700 hiljada Srba, a 1946. godine u prvoj postavi partizana je igralo 6 reprezentativaca NDH iz ratnog perioda. Taj vepar da išta ima u glavi ne bi tu krmeću glavu vadio iz blata i čekao bi da prođe 1.Maj da ne završi na ražnju. Da ima pravde iprava u ovoj drzžavi ovaj derpe vepar profesor bi odavno bio iza rešetaka zbog svojih nastranih sklonosti premamladim studentima brucošima, a izgleda da ne može da se okane Zvezde od kada mu je onaj falus od balona završiou ustima na Marakani…

    0
    0
    Odgovori
  6. Tebe treba ili uhapsiti ili hospitalizovati. Samo sejes mrznju zbog ceka ne bi trebalo da imas pravo na javnu rec. Trujes ljude bez ikakvog povoda. Takav si i na fakultetu kao profesor bio. Sramota velika i za Pravni fakultet Univerziteta u Beogradu, i za FK Partizan i za celu Srbiju, sto dozvoljava da ovakvi ljudi sede na javnim funkcijama i tako dobijaju medijski prostor.

    0
    0
    Odgovori
  7. zgadijo ciganska mozda je covek ruzan debeo odvratan i sve sto ne valja ali gospodo izdvojte sta nije istina sto je rekao?

    0
    0
    Odgovori
  8. Stereotipno banalizovano ponašanje prof, tipično za provincijski palanački duh sa poremećenim sistemom vrednosti! Ponašanje čoveka je odraz stanja njegove psihe! Kažu da je svest osnova naše ljudske fiziologije, ali bolje je ćutati i pustiti druge da misle da si glup, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Žalim studente kojima ovaj reciklirani ambiciozni mediokritet prenosi svoje znanje!

    0
    0
    Odgovori
  9. Prvo i osnovno pitanje za redakciju HS, zasto objavljuju bilo sta sto kaze ovaj covek? On ovo prica i pise privatno, jer da je suprotno, on bi morao da bude isteran iz sporta, jer ovo je dno dna!
    Sobzirom da nije shvatio nista od onoga sto mu je Borjan rekao, moracu ja da mu ponovim. Mozda je on i nacitan i pametan i ucen, ali kompleksi mu jednostavno ne dozvoljavaju, da bude covek, prizna gresku i kaze izvini.
    Uvredio je mnoge ljude koji su propatili. Ali sama njegova pojava pokazuje i dokazuje da je rec o jednom namucenom coveku, koji je zbog svog fizickog izgleda bio maltretiran i ponizavan gde god da se pojavio. Izuzetno mi je zao mojih prijatelja navijaca Partizana sto imaju ovakvu spodobu u klubu i sto iz dana u dan gledaju kako srozava ugled njihovog kluba, a oni nisu u stanju da to promene.

    0
    0
    Odgovori
    • Milivoj i Predrag su Srpska imena,vidise koliko znas o fudbalerima kada velikoga Vladimira Bearu smatras Hrvatom koji je cistokrvni Srbin.

      0
      0
      Odgovori
      • On je legenda Splitskog Hajduga to sto je Bracun Milivoje ,a Predrag Juric to neznaci da su Srbi ,kao sto imas Aleksandra Petrovica ,i Drazena Petrovica koji imaju Srpsko Crnogorska prezimena ,a ipak su Hrvati zajebi korene imaju putovnice ,a ne pasose Srpske Drzave.
        I nemoj vise da K…S

        0
        0
        Odgovori
  10. Samo tako Gos.Vuleticu objasni Velikim Srbima ili bolje ih postavi na svoje mesto.

    Borjan Veliki Srbin posle dolaska iz Knina zapali cela porodica u Kanadu.
    Uzme Kanadske papire brani za njihovu reprezentaciju i ON JE VELIKI SRBIN IZ KNINA.
    CIGANSKA POSLA.
    PROFO I DALJE SILUJ KOMSINICU

    0
    0
    Odgovori
    • On nije nikakav „gos“n“, on je jedna neopevana budala, bezobrazna, zlonamerna spodoba!!! Svinja debela! Govedo brdsko!!! A tebe sram da bude, podržavaš ovog idiota! Reset na fabrička podešavanja je trebalo da bude, ali on nema osobine ljudskog roda, obraz k’o đon, moral misaona imenica…

      0
      0
      Odgovori
      • Alo indijanac on nikoga nije uvredio nista lose napisao rekao istinu .Treba si da pljujes i vredjas upravu Zvezde kada je za trenera dovela ustasu Prosineckog koji je dao pare za taj spomenik i prvi likovao i pevao za tu ist oluju.SRBINE.

        0
        0
        Odgovori
      • A ti si gospodin,tvoji su komentari puni mrznje ,lazi i licemerja i ako ima neka budala ovde pre bih rekao da si to ti.Prvi si sto nazivas grobare ustasama,hrvatima,tudjanovcima.A smeta ti Krcun,Bugarcic,Arkan i onaj sto dize spomenik Tudjmanu.Mozda je on svinja debela a ti si svinja bez mozga.

        0
        0
        Odgovori
    • Cigani kažu da širi mržnju a oni sa ustašama, franjevcima , zagrbčanima i itd šire ljubav. Morao vam je neko odgovoriti. Istina boli , zar ne. Nije Partizan doveo ustašu za trenera koji diže spomenik ustašama u Kninu i sa Tuđmanom se slika ispred ustaške zastave u Kninu.

      0
      0
      Odgovori
    • A da li si realan da o ovome pricas ti koji kazes da te boli uvo da ides bilo gde da branis srpski narod? Decko saberi se lupas glupisti ubise te kompleksi.

      0
      0
      Odgovori
      • Ne uvo T..I ja bar kazem sta mislim i to je moje pravo .
        Kako da mislim drugacije kada ste mi uzeli mladost i napunili BEOGRAD razni firmama gde samo vi moze da se zaposlite(Naiai)firma za. proizvodnju sportske opreme.Osnovana 94 -96 u Beogradu na cukarickoj padini vlasnik Firme pazi sad Macak.,Fk Kraisnik e zato me boli T..I ZA VAS.
        Zato prijatelju nemoj da me smaras sa Srpstvom.

        0
        0
        Odgovori
    • Navijam za Partizan ali ovaj Vuletić je jedan običan idiot.Sramota me je što navijamo za isti klub.Ja znam jer sam bio dole za vreme napada na RSK,da je ispaljen metak.

      0
      0
      Odgovori
  11. Profo,zaboravio si da se taj isti Knin i cijela krajina junački branila četiri godine.Covjek koji blati jedan narod koji je branio svoje živote i živote porodice govori sam o sebi i svom bezobrazluk.Nije problem Knin Kninska krajina ,Srbi koji su proterani,ve je problem u sitnoj duši.

    0
    0
    Odgovori
    • Jeste branili ste Knin ,a zato su nas Beogradjane jurili po ulicama da bi nas mobilisali da branimo Knin.Cim vam je Sloba zavrnuo slavinu Knin je pao bez ispaljenog metka.
      I ti i onaj kvazi knidza ili zivite u Srbiji ili ste preko.

      PS JOS NESTO NAS KADA SU ROKALI 99 NATO NIKOME OD MOJIH ORTAKA NIJE PALO NAPAMET DA PALI IZ GRADA GDE SMO RODJENI.
      STO POSTO SMO BILI SPREMNI I MOLILI BOGA DA SE SPUSTE NA ZEMLJU .
      Mene za Knin i rat van srbije boli uvo zbog vas mi smo bili pod sankcijama 4 god.
      Isto imali familiju koju smo morali da prehranimo ,a RAFOVI PRAZNI ko je radio izbeglice na zeljenaku Devize ,devizi ,Benzin itd.

      0
      0
      Odgovori
      • Druze , zbog odluka vlasti iz Beograda se to desavalo ! Zato ne placi sto ste i mobilisani i bili pod sankcijama . Vasi su to sa Franjom zamutili .

        0
        0
        Odgovori
        • Bravo majstore sve si rekao zato me boli T..I za vas .Zato ste dali Knin na dobar dan .Ziv mi bio .
          ZIVEO PARTIZAN.

          0
          0
      • Sreca druze moj sto 99% grobara ne misli kao ti izrode i koji su bili i bice spremni da brane svoj narod gde god bio! FCRS

        0
        0
        Odgovori
        • Ne gos.Vuletica licno ne poznajem ali sam ga zgotivo sto VOLI PARTIZAN KAO I ZELJKA PANTICA,DULETA VUJOSEVICA NEDAJU NA PARTIZAN.
          Niko od ovih indijanaca nije odgovorio argumentima na ono sto je napisao.
          Zasto ga vredjaju zato sto govori istinu reci mi ti DALI JE ON NEKOG SRBINA ILI SRPSKI NAROD ISPROZIVAO .
          Ako si pazlljivo citao ni u jednom kontekstu nije uvredio Srpski narod.
          Ciganima je rekao istinu.
          Budi mi pozdravljen .

          0
          0
  12. Ajde bre svinjo gledaj svoja posla, i obrati malo pažnju na svoj propali klub, umesto sto komentarises zvezdu i delije iz Knina…

    0
    0
    Odgovori
    • Sramota me od svakog Srbina koji deli Srbe na Srbijance i one van Srbije.
      Za mene je svaki S4bin isti i svaka srpska kuca ista bila ona u Zajecaru, Kninu, Bijelom polju, Sapcu, Banjaluci, Trebinju…

      0
      0
      Odgovori
  13. Kompleksi su čudo. Ovo stvorenje toliko ima kompleks zvan Zvezda da zbog zastave Delija tvituje skandalozne i uvredljive izjave na račun našeg nesrećnog i napaćenog naroda iz Knina koji je morao da napusti svoja vekovna ognjišta i pobegne u neizvesnost i ne mogu se više vratiti svome ognjištu. Još ima obraza da nešto odgovara i prosipa svoje poslovice ili šta god da su. Obraz đon a karakter nula.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter