0
Fudbal

‘STRAŠNO’ OBEĆANJE KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA VASKA: Izaberite me i dolazi Ibra, jedan napadač ‘kontroverzniji’ od njega i italijanski majstor fudbala!

Objavljeno: 26.04.20 u 11:42

Fudbal je stao zbog korona virusa, a ako to nekoga bar za sada ne pogađa to su Brazilci, jer je kod njih Serija A trebalo tek da počne u maju.

Na udaru su se našli šampionati država, te nije nemoguće da oni ni ne budu nastavljeni, već se odmah krene sa Serijom A i Serijom B. Za to se sprema i legendarni klub Vasko da Gama iz Rio de Žaneira. Crno-bele čekaju predsednički izbori, a kandidat Luis Roberto Leven Siano daje ozbiljna obećanja ako pobedi.

Naime, on je obećao da će u Rio dovesti Zlatana Ibrahimovića, Marija Balotelija i Sebastijana Đovinka.

– Pokušaću da izgradim Vasko vaših snova – istakao je Leven Siano.

Naime, nije tajna da je kandidat Vaska za predsednika kluba u dobrim odnosima sa menadžerom Minom Rajolom i italijanskim biznismenom Fabiom Kardelom.

Vasko da Gama je poslednj put šampion Brazila bio 2000. godine. Sada Brazilom vlada veliki gradski rival Flamengo, koji je šampion Brazila, ali i Južne Amerike.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter