0
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

GRCI JAVLJAJU: PAOK tužio Arape zbog Prijovića – ovo bi moglo da ubrza transfer…

Objavljeno: 26.04.20 u 18:37

Od početka godine se licitira gde bi napadač mogao da nastavi karijeru.

Povremeni reprezentativac Srbije ponovo je u centru pažnje, zbog tužbe koju je podigao PAOK protiv Al Itihada.

Prijović je u januaru prošle godine otišao iz PAOK-a u arapski klub za deset miliona evra, gde je potpisao prebogati ugovor vredan čak 27 miliona evropskih novčanica. Posle solidne debitantske sezone u Saudijskoj Arabiji, krajem prošle godine je precrtan kod trenera Fabija Karilja, posle čega je tehnički bio slobodan u izboru nove sredine, ali se ceo slučaj zakomplikovao.

Prema saznanjima novinara Eurosporta Manua Lonzona, PAOK je tužio arapski Al Itihad zbog neisplaćenog obeštećenja za transfer Aleksandra Prijović. Nije precizno navedeno da li se radi o celoj sumi obeštećenja od 10.000.000 evra, ili je u pitanju samo deo pomenute sume novca, ali svakako je kompletan slučaj predat na obradu u sedište FIFA.

U januaru ga je najviše želeo Bešiktaš, ali dva kluba nisu uspela da se dogovore oko visine obeštećenja i plaćanja jakog ugovora, a u međuvremenu su se pominjali još neki klubovi, među kojima je bila i Crvena zvezda. Grčki mediji su ceo slučaj tužbe videli kao izvanrednu priliku da se Prijović bez ikakvog obeštećenja vrati nazad i obuče crno-beli dres, gde je beležio izuzetne partije pre odlaska na Bliski istok.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter