0
Domaći fudbal

ĐIĐI BEKALI SE OSLOBAĐA SRBA: Planić nije blizu Zvezde, jer ga traže dva ‘giganta’, ali je Partizanu otvoren put do pojačanja!

Objavljeno: 26.04.20 u 12:50

Turbulentno je u Bukureštu gde gazda FCSB Điđi Bekali želi da skreše igrački kadar, a na izlaznim vratima su dvojica Srba.

O prvom Bogdanu Planiću, sa kojim je kontroverzni Rumun imao ‘sukob’ oko smanjenja plate, smo već pisali. Bivši štoper OFK Beograda i Crvene zvezde je na izlaznim vratima Bukurešta, a nije tajna da ga crveno-beli ponovo žele na ‘Marakani’. Ipak, to će biti teže izvodljivo, jer postoji interesovanje velikih klubova za srpskog štopera. Naime, Bogdan Planić nalazi se na radaru Fenerbahčea, Ajntrahta iz Frankfurta i nešto manjeg Urala iz Jekaterinaburga. Nema sumnje da će brzonogi defanzivac iz Turske, Nemače i Rusije dobiti unosniju ponudu nego od šampiona Srbije, ali je ‘kec iz rukava’ Crvene zvezde dobar odnos Planića sa generalnim direktorom Zvezdanom Terzićem.

Drugi igrač koji je na izlaznim vratima je Marko Momčilović. Bivši igrač Javora je član FCSB-a, ali nije mnogo igrao. Pokriva poziciju štopera i levog beka. Navodno, za njega postoji interesovanje Partizana, te bi od leta mogao da bude slobodan i vrati se u srpski fudbal.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter