0
Evropske lige

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

GRCI JAVLJAJU: Andrija Živković ne oblači crveno-beli dres

Objavljeno: 25.04.20 u 14:39

Hitronogi vezista trenutno nije opcija

Portugalski mediji javili su da je Olimpijakos zainteresovan da angažuje srpskog internacionalca Andriju Živkovića.

Međutim, mediji u Grčkoj donose potpuno drugačije informacije, da klub iz Atine u ovom trenutku nije zainteresovan da angažuje nekadašnjeg fudbalera Partizana. Navodno, klub iz Pireja neće angažovati Živkovića ni ako se delom oslobodi ugovora s Benfikom (Benfika je navodno spremna da isplaćuje polovinu plate), a između ostalog razlog leži u činjenici da je zimus odbio mogućnost selidbe u Grčku.

Podsetimo, Živkovićeva plata u Benfiki konstantno raste i izvesno će da premaši sumu od 5.000.000 evra, iako je ove sezone odigrao tek nešto više od 60 minuta. Živković ugovor s klubom im da juna 2021. godine, a zimus je odboio da raskine ugovor.

Od dolaska Bruna Laža na klupu Benfike, Živković je pao u drugi plan, a ove sezone odigrao je samo jednu utakmicu u prvom timu, i to u kupu. 23-godišnji Srbin je u julu 2016. godine stigao u Portugal, iz Partizana čiju je prošao omladinsku školu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter