0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HOTSPORT EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Veliki korak u karijeri! Bivši trener Partizana ima novi klub

Objavljeno: 24.04.20 u 10:36

Ugovor je potpisan na dve godine, sa opcijom produžetka, preuzimanje kormila sledi najverovatnije od 1. jula.

Početkom marta se spominjalo u javnosti kao mogućnost, a zatim je čitav posao sklopljen u strogoj tajnosti, a HotSport ekskluzivno saznaje da će u sledećoj sezoni na klupi Lokomotive iz Moskve sedeti Marko Nikolić.

VELIKA PRILIKA: Marko Nikolić kandidat za klupu ruskog velikana!?

Bivši trener Rada, Vojvodine, Partizana i Videotona potpisao je ugovor na dve godine, uz opciju produžetka. Neki ljudi iz ruskog giganta pokušavali su zbog mira u kući da javnost ‘skrenu sa traga’ demantujući da Nikolić dolazi u klub, ali je izvesno da će legendarnog Jurija Sjomina naslediti na klupi Nikolić.

SRPSKI ‘GROMOVNIK’ MARKO NIKOLIĆ POSLAO JAKU PORUKU: Mi smo tu na braniku otadžbine, vi ostanite kod kuće! (FOTO)

Neće imati laku misiju, a u slučaju da Rusi odluče da odigraju preostalih osam kola, kada prođu problemi sa koronavirusom, očekuje se da debituje posle 1. jula. Nikolić je sa Partizanom osvojio titulu, zatim imao uspešan period u Videotonu, sa kojim je pored šampionske krune nastupao u grupnoj fazi Lige Evrope.

Pred kraj prošle godine napustio je Budimpeštu, ali će sada preuzeti ulogu ‘mašinovođe’ u ruskoj Lokomotivi. U radu će mu pomagati stalni saradnici Radoje Smiljanić i Goran Basara.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HOTSPORT (@_hotsport) on

Pre prekida sezone njegov novi klub nalazio se na drugom mestu iza neprikosnovenog Zenita, te ukoliko se sezona završi sa trenutnim plasmanom na leto će Nikolić igrati u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

FOTO: FK Partizan 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter