0
Evropske lige

FOTO: FSS

ŠPANCI JAVLJAJU: Jović ostaje u Realu i dobija saigrača iz Srbije – na pomolu transfer koji ruši rekorde!

Objavljeno: 23.04.20 u 16:18

Kako sada stvari stoje, Luka Jović će ostati član kraljevskog kluba, a uskoro bi mogao da dobije saigrača iz nacionalnog tima.

Napadač koji je ovog leta stigao iz Ajntrahta nije u grupi fudbalera koji su na transfer listi te će prema svemu sudeći i nakon leta biti član madridskog kluba u koji će, prema pisanju „Don balona„, doći Sergej Milinković-Savić.

Davno je uspostavljen kontakt između Sergeja i Reala, čak je trebalo da dvojica srpskih fudbalera u paketu dođu u Madrid, ali se situacija sa vezistom iskomplikovala i on je ostao u Laciju. Kako „Don balon“ piše, Florentino Perez je taj koji želi Srbina u svom timu i navodno neće žaliti novac da ga i dobije.

Na Bernabu su pokušali vezistu Lacija da dovedu pre Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, ali tada bez uspeha jer je prvi čovek rimskog tima Klaudio Lotito tražio neverovatnih 120.000.000 evra koje u tom trenutku španski velikan nije želeo da da.

Sergej se nije proslavio na Mundijalu, ali je onda odigrao izuzetnu sezonu u Laciju i povratio interesovanje. Međutim, španski mediji ni sada ne veruju da će Florentino Perez pristati na devetocifreni broj, već nagađaju da će Italijani dobiti 70 miliona.

Ukoliko se to i desi, Sergej Milinković-Savić će postati najskuplji srpski fudbaler ikada pošto rekord drži Jović koji je prodat za 60.000.000. Takođe, srpskih fudbalera decenijama nije bilo u Real Madridu, a sada bi tamo mogla da igraju dva igrača.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doktor! 💪 #Djokovic #NovakDjokovic

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter