1
Domaći fudbal

HS SAZNAJE: Zvezdi ponuđen napadač Ajaksa!

Objavljeno: 23.04.20 u 12:12

Reč je o mladom napadaču koji je ove sezone postigao šest golova, a tek mu je 18 godina i predstavlja evropski biser fudbala.

Dok se još čeka odluka UEFA o nastavku sezone po završetku pandemije korona virusa, klubovi kuju planove za sledeću. Crvenoj zvezdi ponuđen je mladi napadač iz Ajaksa Damjan Dostanić. Reč je o momku rođenom 2001. godine u Roterdamu. Pored holandskog državljanstva ima i srpsko, tačnije igrao je za selekciju Srbije do 19 godina.

Njemu 30. juna ističe ugovor sa Ajaksom. Ove sezone je za ‘kopljanike’ odigrao 18 mečeva i postigao je šest golova. Igrao je u Ligi šampiona za igrače do 19 godina. Pre Ajaksa nosio je dres mlađih kategorija Ekscelziora.

Mladom Dostaniću na stolu su ponude iz Holandije i Portugalije, a pominje se i grčki Olimpijakos. Njegova želja je Crvena zvezda. S druge strane crveno-belima je potreban napadač, pogotovo mladi koji bi mogao da se razvije kroz Superligu Srbije u kojoj će morati u startnoj postavi timova da budu bar dva igrača ispod 21 godine. Na potezu je šampion Srbije.

Na tragu infromacije: Mirko Marković

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter