0
Domaći fudbal

Taribo Vest

URNEBESNA ANEGDOTA IZ PARTIZANOVE SVLAČIONICE: Kako je Taribo Vest ponizio Mateusa, pa pobegao u Milano zbog frizure

Objavljeno: 22.04.20 u 14:52

Nigerijski internacionalac jedan je od najupečatljivijih stranaca koji su nosili crno-beli dres.

Boravak Taribo Vesta, nekadašnjeg fudbalera Partizana u Beogradu, i danas je prepleten anegdotama.

Nekadašnji čuvar mreže kluba iz Humske 1 Đorđe Pantić otkrio je jednu od njih.

– U nekoliko navrata je iznervirao Mateusa, a nasmejao sve nas do suza. Sećam se da je ekipa na treningu radila kratke sprinteve i jedan od čunjeva se pomerio. Lotar se sagnuo da namesti čunj, u tom trenutku je protrčao Taribo i gurnuo mu srednji prst u zadnjicu, što naš narod kaže “prstenac”. Nemac je skočio kao oparen, okrenuo se, a u međuvremenu je, ni kriv ni dužan, naleteo Branko Savić, koji je ostao ukopan, u neprijatnoj situaciji. Danima smo to posle prepričavali.. – ispičao je Pantić za „Telegraf“.

To nije sve, Vest je napustio pripreme Partizana iz neverovatnog razloga.

– Ostavio je pismo na volanu autobusa. Poručio treneru da se izvinjava što je morao da ode da popravi frizuru u Milanu. Nosio je te njegove kikice u različitim bojama, to su zapravo bili umeci i dešavalo se da mu odjednom neka otpadne sa glave. Onda ode da “popravi” to, pa ga malo nema i tako u krug – zaključio je Pantić.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofija će da napravi zver od Luke Jovića! Ozbiljno se trenira u karantinu! 💪 #LukaJovic #Jovic #Karantin #Korona #RealMadrid

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter