0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

TOMANE: U Beogradu strah nije veliki, brinem zbog porodice u Portugalu

Objavljeno: 22.04.20 u 14:27

Portugalski napadač Antotnio Tomane odgovorno provodi vreme u svom domu u toku vanrednog stanja izazvanog korona virusom, vredno trenirajući.

Snažni centarfor ne krije zadovoljstvo što se nalazi, kako kaže, u jednom velikom klubu koji se i tokom ovih teških vremena trudi da kroz razne akije pomogne mnogima kojima je to potrebno.

– Strah nije veliki kod mene i moje devojke, koja je ovde sa mnom u Beogradu. Više sam se brinem zbog porodice u Portugaliji. Ja sam u drugoj zemlji, nije isti jezik i nisam znao šta se tačno dešava. Mi smo preduzeli sve mere, dobro smo zaštićeni i nadam se da će ova pandemija uskoro proći. Klub je oprezan i gleda šta će se dešavati, a ujedno i preuzima sve mere kako bi zaštitio svoje fudbalere. Od starta smo dobili smo svu neophodnu rekvizitu kako bi se što bolje spremili za nastavak. Iskreno jedva čekam da počnemo sa grupnim treninzima i sa utakmicama jer je to naš glavi pokretač uz fenomenalne navijače – naglasio je Tomane.

Portugalski napadač nam je opisao i kako izgleda jedan njegov dan u karantinu, a istakao je i da je ponosan na svoj klub što se trudi da pomogne ljudima u ovoj teškoj situaciji.

– Treniram kao i ostali saigrači prema planu koji nam svakog dana šalje stručni štab. Pokušavam da održim formu što je više moguće jer znam da ćemo, kada se prvenstvo nastavi, morati brzo da se spremimo za nove izazove. Slobodno vreme provodim, naravno u kući, jer je to najbolja mera prevencije. Samo tako ćemo što pre prevazići sve ovo. Moramo biti odgovorni ljudi. Drago mi je što smo pomogli ljudima kojima je to najpotrebnije, a klub se trudi da kroz brojne akcije obezbedi i našim najstarijim navijačima neophodne sitnice, a to je dokaz njegove veličine..

FOTO: FK Crvena zvezda

Strelac jednog od najlepšeg gola ove sezone u Superligi objasnio je i kako se oseća u crveno-belom taboru.

– Lep period je iza mene u Zvezdi. Ovde su me prihvatili na najbolji mogući način. Moram priznati da mi najviše nedostaje svlačionica i atmosfera u njoj. Funkcionišemo svi kao jedna porodica i to je ono što me još više čini srećnim u Zvezdi. Imamo 11 bodova prednosti u odnosu na rivala i verujem da ćemo uspešno završiti sezonu. Navijačima želim da poručim da su najbolji, i kada nije išlo i kada sam i lično bio u lošijoj formi oni su uvek bili tu za mene i za ekipu. Hvala im na tome – podvukao je Zvezdin napadač, Antonio Tomane.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter