1
Domaći fudbal

ROĐENDANSKA AKCIJA: Srđan Babić u humanoj misiji na rođendan – Zvezda je pokazala da je najveća!

Objavljeno: 22.04.20 u 21:04

Srđan Babić je danas proslavio 24. rođendan i odlučio je da ga posebno obeleži tako što je zajedno sa Milanom Gajićem donosio veselje i radost u domove starijih članova i veterana kluba u velikoj akciji Crvene zvezde koja se danas sprovodila od Banatskih Karlovaca do Zemuna.

Pakete pomoći koje je Crvena zvezda obezbedila uz pomoć ekskluzivnog beting partnera „Mocarta“, imao je neobičan osmi dan jer je dve kese u domove starijih zvezdaša donosio Babić i to na svoj rođendan. Međutim, čak i u ovo vreme Vanrednog stanja ispoštovan je klupski običaj da slavljenik dobije rođendansku tortu a nju je saigraču i prijatelju još iz vremena omladinske selekcije koja je na Novom Zelandu 2015. osvojila titulu prvaka sveta za igrače do 20 godina, uručio Milan Gajić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Lepo iznenađenje, hvala i Gaji i svima u klubu što su se setili mog rođendana i u ovoj situaciji. Ali, od Crvene zvezde se i očekuje da uvek bude najveća i da obraća pažnju i na najmanje sitnice – rekao je Babić – Ovo mi je treći rođendan u Zvezdi i većinu sam u životu proslavio u jeku sezone. Ovaj je specifičan, pamtiću i ovo mesto gde sam duvao svećice. I neobično mi je veliko zadovoljstvo što sam bio u prilici da na ovaj meni drag dan ulepšam život starijim zvezdašima. Bar na tren, jer ovo je pre svega znak pažnje Crvene zvezde koja je još jednom pokazala da je najveća.rekao je Babić.

FOTO: FK Crvena zvezda

Defanzivci su imali prilično naporan dan jer crveno-beli karavan na čijem je čelu uvek novi klupski autobus koji je Fondacija kupila za potrebu Omladisnke škole išao od Banatskih Karlovaca do Zemuna…

FOTO: FK Crvena zvezda

– Meni je neobično drago da sam učestvovao u ovoj akciji. Da sam video vedre, pozitivne ljude, nasmejana lica. Bili smo dobrodošli gde god smo se pojavili, pomogli smo koliko smo mogli i želja mi je da se više nikad ovim povodom ne družimo – istakao je Gajić.

Akcija Crvene zvezde se nastavlja i sutra, na vrata vremešnim zvezdašima poklone će donositi neki od igrača prvog tima ili omladinaca.

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. KO je Crveniji od Crvenog.? Pa samo fk crvena zvezda -najveca kriminalna org.u nasoj zemlji.Najvece zlo i zabluda naseg naroda .

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter