0
Evropske lige

POVRATAK NA OSTVRO: Čelsi zainteresovan za Kutinja

Objavljeno: 22.04.20 u 10:17

Londonski plavci spremili su nešto manje od sto miliona evra za realizaciju ovog posla.

Bitka s Mančester junajtedom oko dovođenja Džejdona Sanča skoro je izgubljena, pa su se, prema pisanju engleskih medija, ljudi iz Čelsija okrenuli drugoj opciji – dovođenju Felipea Kutinja.

Brazilac je trenutno na pozajmici u munhenskom Bajernu, ali sve se više priča o tome da će se na leto vratiti u Kataloniju, jer Bavarci nisu spremni da plate 120 miliona evra i otkupe njegov ugovor. S druge strane, menadžer „plavaca“ Frank Lampard dobro poznaje kvalitete Kutinja, a klub veruje da bi Barsa pristala na obeštećenje od 90 miliona evra.

Trener Barselone Kike Setijen je pre nekoliko dana istakao da vidi Kutinja u svom timu, pa nije isključena mogućnost ni da bivši fudbaler Liverpula i ostane na „Nou Kampu“.

27-godišnji ofanzivni vezista ima iskustvo igranja u Premijer ligi, gdeje već nastupao za Liverpul, od 2013. do 2018. godine. Pored „redsa“, on je igrao za Vasko, Inter, Espanjol, Barselonu i Bajern.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter