0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan / Miroslav Todorović

PARTIZANOVCI OKUPIRALI JUNAJTEDOV TVITER: Mančester potkačio crno-bele, navijači podsećaju kako je Suma „lomio đavole“

Objavljeno: 22.04.20 u 13:20

Kako su prvenstva stopirana i nema utakmica, klubovi na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz arhive, a jedna je posebno privukla pažnju pristalicama Parnog valjka.

Naime, Crveni đavoli su se prisetili momenta s utakmice protiv Partizana, a na fotografiji koju su podelili se vidi Entoni Marsijal, koji hladnokrvno postiže pogodak, dok Vladimir Stojković i defanzvici crno-belih nemoćno gledaju napadača slavno kluba.

Junajted je postavio pitanje navijačima, da li mogu da pronađu bolju fotografiju od ponuđene, a ljudi zaduženi za marketing na „Old Trafordu“ verovatno ni sanjali nisu koliko predloga će dobiti od pristalica Partizana.

Navijači kluba iz Humske poslali su pregršt fotografija, među kojima je i ona čuvena, gde Sejduba Suma na kolena baca Harija Mekvajera, posle jednog od driblinga.

Podsetimo Partizan i Mančester igrali su u L grupi ovosezonske Lige Evrope, a „crveni đavoli“ u oba duela su bili bolji od srpskog predstavnika. Junajted u Beogradu slavio s 1:0, dok je na „Old Trafordu“ trijumf bio ubedljiviji, 3:0.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Za Matića sezona može da se nastavi već sad! 💪 #BeastMode #NemanjaMatic #ManUtd #Corona

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter