0
Domaći fudbal

KRAJ FUDBALSKOJ AGONIJI: Zvezda i Partizan ‘pale motore’, pripreme moguće već sledeće nedelje!

Objavljeno: 22.04.20 u 17:05

Uvod u pripreme bio bi rad u teretani, a posle pregleda igrača biće dozvoljen rad kompletnog tima na terenu.

Danima unazad se spominje da srpski klubovi već početkom naredne nedelje treba da počnu sa treninzima, a najava je da će od ponedeljka pored Crvene zvezde i Partizana krenuti TSC, Vojvodina…

DA LI ĆE SE IGRATI: Poznat je krajnji rok do kada mora da počne Superliga

Ipak, svi čekaju prvo dozvolu da od 27. aprila budu dozvoljeni treninzi u teretanama, kako je najavljeno, uslediće podela u timove od po najviše četiri igrača.

HS PITA SUPERLIGAŠE – BISLIMI (Proleter): Nećemo se buniti ukoliko se sezona završi ranije, šteta koju je korona nanela sportu je nemerljiva!

U hodu slede pregledi igrača, a nakon što stignur rezultati mogući su treninzi u kompletnom sastavu. Svi strani fudbaleri Crvene zvezde i Partizana su u Beogradu, tako da nije problem da čim dozvola bude izdata dođe do pomeranja sa ‘mrtve tačke’.

HS PITA SUPERLIGAŠE – VOJVODINA (Lalatović) : Najprikladnije bi bilo skratiti sezonu – drago mi je zbog ‘Kokeze

Zajednica Superlige i FS Srbije otpočeli su razgovore sa klubovima oko kalendara takmičenja, koje bi trebalo da startuje 25. maja. Igranje dva meča nedeljno, naravno bez publike je načelan plan.

HS PITA SUPERLIGAŠE-MIRKOVIĆ (Voždovac): Ako se vanredno stanje uskoro ne završi, priznati aktuelnu tabelu!

Ukoliko počnu sa radom hoteli i planinski sportski centri, pojedine ekipe planiraju da mini pripreme odrade na Zlatiboru, Tari, Kopaoniku… i tamo je moguće organizovanje test mečeva.

Izgleda da se kraj fudbalske krize u Srbiji polako nazire, ali svi članovi elite i drugog ranga moraće da sačekaju konačno ‘otvaranje’.

Takmičenje trećeg ranga i niđe čeka dogovor takmičarskih organa i klubova, a kako se spominje nisu velike šanse da se igraju omladinske i kadetske lige, te će klinci, morati da sačekaju novu sezonu od avgusta. Ima još dilema koje u narednim danima treba rešiti, ali se polako priprema teren za povratak fudbalu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter