5
Domaći fudbal

ZVEZDA NE MORA DA BRINE ZA BUDUĆNOST: Preti da nadmaši oca, zovu ga ‘srpski Mesi’ (VIDEO)

Objavljeno: 20.04.20 u 15:10

Jasno je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio kada je dolazio u klub da crveno-beli moraju da se oslone na svoju decu ako žele da izađu iz krize.

Sve bolje se radi u omladinskom pogonu Crvene zvezde. Za to su zaslužni skauti, treneri, ali i sve bolja infrastruktura u ‘Ljutice Bogdana’. Jedno dete posebno na sebe skreće pažnju, a tu je mladi Naum Perović koji je 2009. godište. Dečak kog mnogi već zovu ‘srpski Mesi’, a sin je nekadašnjeg levog krila Crvene zvezde Marka Perovića, sada trenera u Guangžu R&F.

Nažalost, kao i sve fudbalere sveta, tako je i mlađanog Nauma Perovića ‘nevidljiv neprijatelj’ sklonio sa ‘travantog tepiha’ i sada trenira u kućnim uslovima. Pogledajte kako ovaj 10-godišnji dečak deluje kao magnet na loptu:

Na tragu informacije: Mirko Marković

0
0

5 Komentara

  1. Gde je Terzić, tu miriše na trećerazredne afričke “kapitalce”, koji ne mogu nigde iz Zvezde otići zbog najnižeg kvaliteta! Ali, Zvezda je postala “sigurna kuća” za te afričke “kapitalce”! Čim sada niko nije hteo da kupi 33-godišnjeg “kapitalca” Bena, odmah se pojavila Zvezda i sa perspektivnim Benom potpisala dvogodišnji ugovor, na tričavih 2 miliona evrića! Tek da mu se nađe za vreme dok se rekreira na Marakani! Valjda će ukidanje vanrednog stanja izazvati jedan pozitivan domino efekat!

    0
    0
    Odgovori
  2. hahahah jos jedan cirkuski dopis iz rupe iliti Marakane -onomad Kinez sa 16 g. a danas novi biser.Bice para kad bi se salili =dok je njima kao mezimcetu na usluzi bankomat 24 h za klub iz rupe nema zime .Bice i novih igraca i podvala i otimacina i druzenja sa sudijama i laznih titula i namestenih prvenstava jos u julu …

    0
    0
    Odgovori
  3. Dete kao dete. Voli loptu, igra, druži se.
    Ali molim skaute, direktora oml. škole, Terzića…. da to nedužno dete udalji od preambicizne seljancure koja ga je nekim slučajem rodila.

    0
    0
    Odgovori
  4. “Jasno je generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić poručio kada je dolazio u klub da crveno-beli moraju da se oslone na svoju decu ako žele da izađu iz krize”, stoji u teksu! Puna podrška za g. Terzića! To kralju! Osećao sam ja da g. Terzić misli na Zvezdinu decu i zato čim neko otprhne u omladincima, on ga odmah proda za siću, jer misli on o njima! Terzić nam želi da osetimo napredak, koji smo zaslužili i evo g. Terzić je tada rekao da ćemo osetiti napredak i to osećaju bukvalno svi navijači Zvezde! Mislio je g. Terzić na to da se navijači Zvezde ponose svojom zemljom i uzdignuta čela da kažu ja sam taj i taj čovek i dolazim iz Srbije! Srbija je na dobrom putu! Postaje sve bogatija, normalna, pristojna i moderna zemlja, sa kadrovskom politikom g. Terzića i prodajom mladih igrača Zvezde! Na mnogaja leta!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter