0
Evropske lige

FOTO: PRINTSCREEN

REČI HRVATSKE LEGENDE ODJEKUJU EVROPOM: Verovali ili ne, on tvrdi da Srbija ima najboljeg napadača na celom svetu!

Objavljeno: 20.04.20 u 16:38

Čuveni hrvatski fudbalerio Dario Šimić nahvalio je srpskog vunderkinda Dušana Vlahovića i izjavio kako je on najbolji napadač na svetu svoje generacije.

U opširnom intervjuu za „Korijere delo Sport“ je Šimić govorio i o nekadašnjem špicu Partizana koji je igrao sjajno u dresu Fiorentine pre pandemije korona virusa kojim je i sam bio zaražen.

Dušan je trenutno jedan od napadača koji najviše obećavaju na svetskoj fudbalskoj seni. Verovatno i najbolji centarfor svoje generacije – rekao je Šimić.

Hrvatski igrač se tu nije zaustavio, već je pohvalio još jednog talentovanog Srbine – Nikolu Milenkovića:

– Stigao je rano u Italiju sa etiketom talentovanog igrača i potvrdio je očekivanja javnosti. Može dalje da razvija svoje fizičke kvalitete i čitanje igre, da unapredi tajming. Ali, definitivno je spreman da napravi veliki iskorak u karijeri.

Šimić je u karijeri odigrao ravno 100 utakmica u dresu Hrvatske, dok je jedan dug period nastupao i u Seriji A igrajući za oba milanska velikana, Inter od 1999. do 2002. i Milan u periodu od 2002. do 2008. Sem toga, nosio je dresove Monaka i Dinamo Zagreba u dva navrata, na startu karijere kad se taj klub zvao Kroacija, a onda i 2010. kada je nosio ime koje i danas ima.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter