1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PLAN PARTIZANA: Na prodaju Sadik i još dva igrača, HS otkriva koja…

Objavljeno: 20.04.20 u 11:15

Crno-beli su se i pored ponuda zimus odlučili da igrač ostane do kraja leta za evropske kvalifikacije, a popuna budžeta je moguća još nekim odlascima.

Polako se klubovi pored specifičnih uslova pripremaju za letnju pijacu u julu, koja će se produžiti i tokom septembra, a Partizan je skovao načelan plan. Zimus nije prodat pored ekstra ponuda Umar Sadik, koji je otkupljen od Rome za ukupno 1,7 miliona evra. Odlučeno je da visoki napadač ostane do kraja evropskih kvalifikacija i onda napusti Humsku, ali cena svakako neće da bude ista, bez obzira što su napadači uvek na ceni. Kao naslednik je doveden Bojan Matić, a traži se još jedan klasičan napadač.

Prodajom Strahinje Pavlovića je napravljen ekstra potez, a čeka se da istim putem krene kada postane punoletan i Filip Stevanović. Za njega postoji nekoliko opcija i ovog leta može da se sklopi posao i samo je pod upitnikom ekstra zarada. Postoje dve opcije da Aleksandar Sćekić i Saša Zdjelar budu prodati godinu dana pre isteka ugovora, spominje se rastanak sa defanzivcem Nemanjom Miletićem, kome saradnja isto traje do juna 2021. godine.

Ekipu će verovatno napustiti pojedinci koji nisu mnogo igrali zbog smanjivanja troškova, a dosta toga zavisi od potražnje na tržištu, koje će vise diktirati uslove, nego pre korona virusa i smanjiće lestvicu ulaganja bar za neki period.

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

0
0

1 Komentara

  1. Da za stevanovica ce dobiti 35 miliona plus 23 miliona bonusa (ide u real), za sadika 17 miliona plus 6 miliona bonusa (ide u arsenal), za scekica 9 miliona (ide u atletiko madrid) i za miletica 7 miliona (ide u napoli) sto ukipno izađe 68 miliona eura i dzaba zvezdi i tri lige sampiona…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter