1
Evropske lige

NOVI DANAK KRIZE: Klub koji su trenirali Srbi se gasi…

Objavljeno: 20.04.20 u 17:37

Kriza izazvana korona virusom odrazila se i na sport.

Pandemija korona virusa stopirala je skoro sva fudbalska prvenstva, a mnogi klubovi našli su se u finansijskim problemima, jer takmičenja stoje.

Zbog cele ove stiuacije, bankrot je proglasio belgijski Lokeren, koji nije uspeo da izmiruje svoje obaveze, plate igračima i zaposlenima… Klub koji su nekad predvodili Slavoljub Muslin i Aleksandar Janković bankortirao je zbog duga od pet miliona evra. Zloslutni rasplet je potvrdio i privredni sud u Dendermondeu i već angažovao dvojicu stečajnih upravnika.

Vest o bankortu potvrdio je prvi čovek belgijskog drugoligaša, koji je poslao tužnu poruku u godini kada se proslavlja 50. rođendan kluba.

– Na moju veliku žalost moram da vam saopštim da i pored velikih napora nismo uspeli da privučemo nove investitatore. Navijačima mogu da se zahvalim na posvećenosti – poručio je Luis De Vries.

0
0

1 Komentara

  1. Katastrofa sta se desava u fudbalu u poslednje vreme…klub zbog duga od 5.mil.evra nestane dok u Srbiji C.Zvezda duguje preko 40.mil.evra i jos dovodi pojacanja u milionskim transferima.Kada budemo postali deo Evrope brzo ce se i to promeniti…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter