0
Evropske lige

IKER KASILJAS: Posle srčanog udara plašio sam se da zaspim!

Objavljeno: 20.04.20 u 12:30

Jedan od najboljih španskih golmana svih vremena Iker Kasiljas govorio je o srčanom udaru koji je doživeo tokom treninga u Portu.

Planirao je da brani još neko vreme, nije ni slutio da će zbog zdravstvenih problema morati da skine rukavice i okači kopačke o klin. Tog 1. maja 2019. godine na treningu je doživeo srčani udar, a ove godine se definitivno povukao u ‘penziju’. Sada je otkrio u kakvom je strahu živeo posle infarkta.

– Nakon srčanog udara, mesec dana sam se plašio da hodam, da spavam i činim bilo kakav fizički napor. Bilo je jako teško i osećao sam se tužno. Međutim, sada je drugačije i dobro sam. Slušam lekare i samo oni mogu da mi kažu šta mogu, a šta ne – rekao je Iker Kasiljas.

Iker Kasiljas je u karijeri sa Real Madridom osvojio sve što se osvojiti može, a sa selekcijom Španije osvojio je dva Evropska prvenstva i Svetsko prvenstvo, sve u periodu od 2008. do 2012. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter