0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

HS SAZNAJE: On bi mogao da bude zamena za Sadika, štoperu novi ugovor, golman odlazi…

Objavljeno: 20.04.20 u 13:49

Partizan uveliko pravi planove za predstojeće leto, jer vremena tokom juna i jula neće biti zbog sastavljenih sezona.

Jutros smo već pisali da bi Partizan mogao tokom leta da proda Umara Sadika koji je najtraženiji igrač. Sve bi trebalo da se dogodi na kraju evropskih kvalfiakcija, a moguće je i ranije. Naime, Partizanu je kako saznaje HotSport već ponuđena zamena, a reč je o bivšem špicu crno-belih.

Reč je Rikardu Gomešu koji se trenutno nalazi na pozajmici u Itihad Kalbi iz Šarže. Fudbaler iz Zelenortskih ostrva se nije najbolje snašao na Blisom istoku, iako je na 19 utakmica postigao sedam golova i pet asistencija. O tome svedoči to što je napustio tim iz gornjeg dela tabele i prešao u klub iz donjeg doma u UAE. Rikardo je ponuđen ponovo Partizanu preko njegovih zastupnika, a u Humskoj za sada problem vide u ceni. Postoji mogućnost da tokom leta dođe do dogovora.

Takođe, Partizan će produžiti ugovor sa iskusnim štoperom Bojanom Ostojićem na još godinu dana. Čovekom koji je pre nešto manje od 12 meseci crno-belima doneo trofej u Kupu, a ove sezone uz Strahinju Pavlovića bio nezamenjiv u poslednjoj liniji odbrane.

Pokrenut je sporazumni prekid saradnje sa drugim golmanom Nemanjom Stevanovićem koji je ostao u senci kapitena Vladimira Stojkovića.

FOTO: FK Partizan

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter