1
Evropske lige

FOTO: HOTSPORT

ZVEZDA ČEKA LETO: Procenti od prodaje Grujića pune kasu Crvene zvezde?

Objavljeno: 19.04.20 u 19:14

Izvesno je da će Marko Grujić ovog leta promeniti sredinu, ali ovoga puta ne kao pozajmljeni fudbaler Liverpula.

Grujić je u Herti imao jako zapaženu ulogu, a s obzirom da Crvena zvezda ima 10 posto od narednog transfera crveno-beli trljaju ruke i pažljivo isčekuju transfer sezonu.

GENGLESKI NOVINAR TVRDI: Grujić je završio period dokazivanja, šta čeka Srbina na leto?

Malo je verovatno da će Jirgen Klop na ‘Enfild’ vratiti Srbina, te će najverovatnije uslediti prodaja. Za njegove usluge zainteresovan je Ajntraht koji bi se ponovo rado okrenuo oprobanom receptu i doveo srpskog fudbalera.  Za sada treba sačekati kako bismo videli koliko će pandemija umanjiti vrednost fudbalera.

‘BOMBAAAA’: Marko Grujić prepisao od Matića, fantastičan debitantski gol u Engleskoj! (VIDEO)

Liverpul je ranije ‘zalepio’ cenu od 20.000.000 evra, malo je verovatno da bi sada toliko mogli da dobiju usled krize. Svejedno, Crvenoj zvezdi će 10 posto od eventualnog transfera pomoći da prebrodi krizu.

0
0

1 Komentara

  1. Aha,sad će dobro da dođe i milion od Grujića a kad su pijani milioneri (terzić,mrkela,miloje)davali isluženim strancima toliko platu onda to nije ništa.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter