1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE: Milan Borjan otkrio detalje koji će oduševiti zvezdašku javnost!

Objavljeno: 19.04.20 u 18:00

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan otkrio je detalje koji na najbolji način oslikavaju kako funkcioniše Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde prvi su u Srbiji pristali da im se umanje zarade u naredna tri meseca kako bi pomogli finansijsku stabilizaiciju kluba prouzrokovanu koronavirusom.

NE LJUDINA, VEĆ HEROJ: Milan Borjan nastavio da pomaže u borbi protiv opakog neprijatelja!

Kapiten crveno-belih Milan Borjan je u izjavi ‘Sportskom žurnalu‘ rekao da su igrači i pre odluke kluba razmatrali ovaj potez, ali da je prvobitna ideja bila da igrači sa manjim primanjima budu pošteđeni smanjenja plate.

– Nije bilo teško da donesemo takvu odluku. I pre nego što je direktor Terzić predložio, pokrenula se priča da izađemo u susret klubu. Svi su bili za, od stranaca do nas najiskusnijih. Presrećan sam kako smo se pokazali kao kolektiv. Hteli smo da momci sa manjim ugovorima ne opraštaju novac, ali tražili su i oni da se ne izdvajaju – rekao je Borjan

FOTO: FK Crvena zvezda

0
0

1 Komentara

  1. Ovo što Borjan kaže o jedinstvenom stavu fudbalera Zvezde o smanjenju primanja, nije tačno i ovo je priča za botove dr Terzića! Prva Borjanova reagovanja na intervju dr Terzića u medijima o smanjenju, bila je u Šojićevom stilu “Polako sa to smanjenje”, jer kao i igrači se nešto pitaju! Posle prolaska kroz filter klupske administracije i razne medijske spinove, sada Borjanova priča ima sasvim drugi smisao! Ne volim ljude koji jedno misle a drugo pričaju! Živo me interesuje kako Zvezda pored svih onih silnih prihoda od UEFA, može doći u situaciju da protivustavno zakida na platama neposrednih proizvođača!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter