0
Evropske lige

MANDARIĆ: Vreme je da se pozdravimo, razočarali su me! Bio sam suviše naivan, idem iz Olimpije!

Objavljeno: 18.04.20 u 15:27

Biznismen Milan Mandarić odlučio je da napustio ljubljansku Olimpiju.

Razlog je nezadovoljstvo odnosom pojedinaca ka poslu i nerazumevanjem teške situacije u kojoj se klub nalazi zbog koronavirusa.

– Vreme je da se pozdravimo. U narednoj sezoni sigurno im neću biti vlasnik, ni predsednik Olimpije. Spakovao sam se već do pola. Razočarali su me. I to posebno igrači od kojih se očekivalo mnogo više. Pokazali su se kao sebičnjaci ili su bili jako tihi i čekali poslednji trenutak da vide kako će se odvijati stvari. Očekivao sam malo više solidarnosti i poštovanja. Pre svega jer su to mahom fudbaleri koje sam doveo iz drugih sredina, gde su mesečno zarađivali po nekoliko stotina evra – izjavio je Milan Mandarić za slovenački ‘Dnevnik’.

Mandarić smatra da je rastanak jedino rešenje.

– Verovatno sam baš preterao kada sam verovao da će biti pojedinaca koji će pratiti model daleko plaćenijih igrača i izaći pred tim s rečima podrške kako bi se pomoglo klubu. Sve je to uticalo na moje planove. Prvi put sam se zaista zapitao u čemu je poenta svega ovoga. Zašto dalje da trošim porodični novac u ovim okolnostima. Inače, čisto sumnjam da ima klubova u okolini s većim platama od onih u Olimpiji. Ali, nikada nije u pitanju samo novac. Možda sam bio suviše naivan, kada sam očekivao lojalnost i zahvalnost, prema klubu kojem sam dao sve u ovih pet godina. Ako Olimpija zavisi samo od Milana Mandarića, onda to ništa ne valja. Iscrpeo sam energiju, želju i potrošio suviše novca na fudbal – rekao je Nekadašnji vlasnik Portsmuta, Lestera i Šefilda Mandarić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter