0
Evropske lige

FOTO: partizan.rs

NEMAC OTKRIO URNEBESNU ANEGDOTU: Mijatović ga zvao u Real Madrid, ovaj mu spustio slušalicu

Objavljeno: 17.04.20 u 21:53

Mislio je da je u pitanju šala.

Kristofer Šorh, nemački fudbaler, ispričao je anegdotu vezanu za legendarnog jugoslovenskog fudbalera Predraga Mijatovića.

31-godišnji fudbaler Sarbrikena pre 13 godina dobio je poziv od kraljevskog kluba da kao 18-godišnjak pojača slavni klub. Šorh je u to vreme nastupao za berlinsku Hertu i mladu reprezentaciju Nemačke.

– Halo, ovde Predrag Mijatović, sportski direktor Reala iz Madrida. Sviđaš mi se, prijatelju – rekao je Mijatović Nemcu, na šta je ovaj odgovorio: – Ma da, kako da ne, a potom spustio slušalicu.

Defanzivac je istakao da nije verovao da ga zove funkcioner Reala, već da su u pitanju njegovi drugari koji se šale.

– Mislio sam da me neko zafrkava jer sam imao prilično duhovito društvo. Ali, nedugo posle toga nazvao me je i moj menadžer i pitao me da li je sa mnom sve u redu. Rekao mi je da dođem da se nađem s njim u jednom restoranu u Berlinu, a kada sam stigao tamo za stolom je sedeo s Mijatovićem. Ostao sam bez daha. Onda sam se Mijatoviću izvinio hiljadu puta i sve sam mu objasnio. Rekao mi je da nikada tako nešto nije doživeo u životu, ali da mu je simpatično – ispričao je Šorh.

(VIDEO:YouTube/Christopher Schorch)

Nedugo posle ove situacije, Nemac je potpisao ugovor s Realom i prešao u njihov B tim.

– Ne bih mogao da dobijem takvu ponudu nikada u Nemačkoj. Mijatović mi je rekao da je finansijska konstrukcija ugovora jednostavno takva da moram da probam, što sam i učinio – ispričao je Šorh.

Nije se Šorh proslavio na Bernabeuu, a za dve sezone je odigrao 27 utakmica za rezervni tim i onda se vratio u Nemačku, gde je igrao za niželigaše.

 
 
 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nemanja Matić majstor! 💪 #NemanjaMatic #ManUtd #Corona

Објава коју дели HOTSPORT (@_hotsport) дана

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter