0
Evropske lige

JEZIVA ISPOVEST FUDBALERA: Čim sklopim oči prestanem da dišem!

Objavljeno: 17.04.20 u 15:45

Fudbaler Odevolda Kamal Mustafa opisao je svoje iskustvo sa koronavirusom.

Prvo ga je bolelo grlo, pa je izgubio čulo ukusa, a primljen je u bolnicu „Molndal“ 3. aprila kada je dobio temperaturu 40 stepeni.

– Sećam se da su bez prestanka pričali sa mnom na telefonu dok nije stigla pomoć. Ne znam o čemu smo pričali. Sledeće čega se sećam su ljudi u zaštitnim odelima kako stoje iznad mene i da su mi dali masku – počeo je priču švedski fudbaler.

Zatim je rekao da je „u bolnici je počeo pakao“.

– Hteo sam da skinem kožu sa sebe, toliko sam goreo. Nikada u životu nisam primio toliko injekcija, svakih sat vremena su me pregledali. Obično se ne bojim ničeg, ali ulazak u bolnicu i pogled na sve te bolesne ljude, doktore, medicinske sestre, anesteziologe… To je najstrašnija stvar koju sam u životu doživeo – rekao je Mustafa i požalio se da ga muči nesanica.

– Nisam spavao tri dana. Dobijao sam tablete za spavanje, ali nisu delovale. Čim bih zatvorio oči, prestao bih da dišem. Nisam znao da li mogu da dišem na usta ili na nos. Onda kašalj koji vas stalno budi – opisao je 28-godišnji fudbaler.

Šveđani se nisu odmah odlučili za restriktivne mere u borbi protiv koronavirusa, a to je rezultovalo obolevanjem oko 12.000 ljudi, od kojih je do sada preminulo 1.333.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter