0
Domaći fudbal

FOTO: TSC

DOK JE U SVETU SPORT STOPIRAN: U Srbiji niče najmoderniji stadion! (FOTO)

Objavljeno: 17.04.20 u 18:22

Superligaš će narednu sezonu krenuti s novog stadiona.

Fudbalski klub TSC apsolutni je hit ovogodišnjeg šampionata u našoh zemlji, a superligaš iz Bačke Topole nastavio je da pomera granice.

Naime, ovaj klub će ove jeseni otvoriti novi, moderni stadion kapaciteta 4.100 mesta, koji će biti pravo osveženje u domaćem fudbalu. Pandemija korona virusa malo je usporila završetak radova na ovom objektu, ali se očekuje da sve bude završenmo u zadatim rokovima i spremi za narednu takmičarsku godinu.

– Izgradnja stadiona FK TSC u Bačkoj Topoli nastavljena je i tokom vanrednog stanja zbog pandemije, ali su radovi svakako znatno usporeni, kako bi se ispoštovale mere zaštite od virusa. Radovi se izvode radnim danima od jutarnjih sati do ranog popodneva, sa manjim brojem radnika. Još smo u takozvanoj sivoj fazi izgradnje i moramo da budemo veoma strpljivi. Kada završimo tu sivu fazu, što će verovatno biti do kraja godine, počeće unutrašnji radovi, kao i radovi na postavljanju travnatog terena, koji će biti najsavremeniji. Očekujemo da ćemo do leta sledeće godine, odnosno do početka sezone 2021/2022. potpuno završiti sve radove na stadionu i pratećoj infrastrukturi i da ćemo tada upriličiti svečano otvaranje i zaigrati utakmice Super lige na najboljoj travnatoj podlozi u Srbiji – saopštili su iz TSC.

Veliki deo posla na stadionu je završen, a kako trenutno izgleda možete videti:

Takmičenje u Superligi suspendovano je na četiri kola do kraja regularnog dela, a TSC se nalazi na ganičnoj, četvrtoj poziciji za plasman u Evropu, s tri boda više od Čukaričkog i pet manje od trećeplasirane Vojvodine.

FOTO: TSC

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter