2
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

LISTA ZVEZDINIH POJAČANJA: Evo kakva je situacija oko Ivanovića i Prijovića – Mladenovića zanima samo Evropa…

Objavljeno: 16.04.20 u 12:15

Polako se zatvara spisak želja za letnji prelazni rok.

Akcenat crveno-belih je na pokušaju angažovanja Mirka Topića iz Vojvodine, iskusnog štopera i jednog kreativca, a „guranje“ mladih igrača je dobra opcija zbog zarade od kasnije prodaje.

Naravno da se u pauzi zbog korona virusa, kuju planovi za novu sezonu. Crvena zvezda ima veoma dobro popunjen igrački kadar, sa kojim može mirno da sačeka letnje kvalifikacije za Evropu. Rastanak sa Van La Parom i Žanderom je rasteretio budžet, a njihovim putem će Hoze Kanjas, a samo se čeka njegov povratak iz Španije, kako bi se formalnosti završile. Ostali stranci će ostati, mada nije tajna da ukoliko bude ponuda mogu da odu Ričmond Boaći ili Milan Pavkov, dok je procena da Portugalac Tomane polako uklapa u sistem trenera Dejana Stankovića.

Tri pojačanja su na meti!? Što se tiče iskusnih Branislava Ivanovića i Aleksandra Prijovića, kako saznaje HotSport, njihovi planovi nisu vezani za sada za srpski klub. Napadač uveliko razgovara sa gazdom Savidisom oko povratka u PAOK, a samo preostaje da se dogovori oko isplate Al Itihada. S druge strane, defanzivac još nije zavšio za produžetak ugovora sa Zenitom na godinu dana i ima otvoren poziv dva kluba iz Rusije, a zaintresovani su još iz Dubaija i Katara.

Defanzivac Filip Mladenović je pravi igrač, koji bi mogao da nasledi Milana Rodića, ali njegovi planovi posle Lehije su vezani isključivo za Evropu.

– Ako ne ostanem u Lehiji selim se u drugi deo Evrope – istakao je nedavno Mladenović u razgovoru za HotSport.

FOTO: Privatna arhiva

Spominje se i dovođenje mladog Mirka Topića iz Vojvidine, a namerava se prodaja igrača na toj poziciji i politika u narednom periodu je da se ulaže u mlade i zaradi. U viziji Stankovića je jedan iskusni štoper uz Miloša Degeneka, ako ne bude prodat i moguć je rastanak u slučaju ponuda sa Nemanjom Milunovićem i Srđanom Babićem.

Na kraju potreban je kreator igre poput Gelora Kange, videće se mogućnosti Sanogoa, a ako je on spreman onda će se angažovati krilo ili napadač u zavisnosti od prodaje, mada su pod ugovorom Milan Jevtović i Erik Jirka, ukoliko ih ne otkupe Apoel i Gornik.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter