0
Evropske lige

FOTO: FSS

GOLMAN JUVENTUSA SE PRISETIO MEČA SA AJAKSOM: Kada sam video Tadića pomislio sam – ‘O moj Bože…’

Objavljeno: 16.04.20 u 20:14

Utisak koji je na golmana Juventusa ostavio srpski fudbaler iz prošle godine još ne bledi.

Juventus je prošle szeone u četvrtfinalu Lige šampiona igrao protiv Ajaksa, a Vojček Ščesni je i dalje pod utiskom odlične igre Dušana Tadića. Holandski portal ‘Voetbalzone‘ preneo je reči golmana Juventusa koji se prisetio duela protiv ‘kopljanika‘.

Dušan Tadić o sukobu na meču sa Herenvenom

– Tadić je bio dobar igrač u Premijer ligi, ali ne i vrhunski. Igrao je i krilo u Sautemptonu. Kada sam ga video u Ajaksu pomislio sam ‘O moj Bože’. Savršeno se uklapa u taj stil Ajaksa.  Način na koji igra je neverovatan, posebno na malom prostoru. Uvek pokušava da prođe nekog pred golom, retko dribla i šutira. Lepo je gledati ga, ali nije baš lepo kada ste na drugoj strani – rekao je Ščesni.

TADIĆ: Da smo prošli Totenhem, Liverpul ne bi imao šanse u finalu! Mesi ili Ronaldo…?

Golman crno-belih bio je oduševljen igrom Ajaksa, a dopali su mu se još Frenki de Jong i Matijs de Liht sa kojim sada deli svlačionicu u Torinu.

Volim sve Ajaksovo u vezi sa fudbalom. Mora da je lepo igrati tamo, sa toliko slobode. Tim ima određeni oblik, ali nema prave pozicije. Možete da vidite de Lihta u sredini, na krilu su bila tipična krila Neres i Zijeh, ali je u napadu bio Tadić, kome to nije pozicija – zaključio je golman italijanskog tima. 

FOTO: FSS

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter