0
Domaći fudbal

BRANISLAV MARKOVIĆ ZA HS: Gledao sam Mesija kako sa lakoćom uzme loptu i daje gol, onda sam uzeo loptu i srušio Rad!

Objavljeno: 16.04.20 u 19:45

Učinak Mačve u drugom delu tekao je po planu, tako da ako se sezona nastavi pokušaćemo da se spasimo ispadanja – rekao je Krilni napadač.

Jedno od otkrovenja u ekipi Mačve, ove sezone je mladi Branislav Marković koji je u drugom delu uspeo da na tri meča postigne dva pogotka. njegov gol doneo je tri boda protiv Rada, omogućio remi u Surdulici i kada je delovalo da Šapčani imaju dobrog aduta, usledila je povreda.

– Oporavio sam se, ali je sada prinudan odmor. Pošto su moji u selu blizu Šapca, imamo ogromno imanje, lakše mi je da trčim, radim vežbe, mada fale treninzi. Čujem se sa kolegama koji su u stanovima, nekako pokušavaju da održe ritam – rekao je za HotSport Marković.

Mačva je popravila utisak, na šest odigranih mečeva povečan je bodovni saldo.

– Vratili smo se u trku za opstanak i prvi plan je da preskočimo Rad, a onda ćemo pokušati sve do plej-auta da smanjimo bodovnu prednost Inđije, Javora ili Napretka, ukoliko se bude igralo.

Osluškuju se vesti i čeka se poziv trenera Dragana Aničića.

– Za sada se samo priča da posle 1. maja slede mini pripreme i neće nam biti lako da podignemo formu. Treba da budemo oprezni, a svi smo se uželeli igre na dva gola. bez lopte je teško napredovati.

Krilni igrač voli da pogleda i neki meč Barselone.

– Volim Mesija i kako uzme loptu, prođe i da gol. To izgleda majstorski kada je u njegovoj režiji, a pobegao sam ja čuvarima za pobedu nad Radom i sreći nije bilo kraja.

Predsednik Ivica Kralj je tu da podeli pravi savet po potrebi.

– Pričamo, a nekada prihvatim preporuku, mada, kada si u nekim situacijama, sve mora da se reši u deliću sekunde. Nekada te golman pročita ili ne ide dribling. Važno je da se iz nekih detalja izvuku pouke.

Na kraju, Marković želi iskorak u karijeri.

– Prvo da doprinesem opstanku mačve, a onda je neki plan da idem na stepenik više u Srbiji. Ako bude neka dobra priča, ne libim se ni odlaska u Inostranstvo – zaključio je na kraju razgovora za HotSport Branislav Marković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter