0
Domaći fudbal

PREDSEDNIK FS ITALIJE: Serija A mora da se završi, ima dosta vremena za to!

Objavljeno: 15.04.20 u 15:27

Predsednik FS Italije Gabrijele Gravina istakao je da ne odustaje od završetka Serije A.

On je dodao da neće biti izvodljivo da se svi mečevi igraju u istom gradu. Takođe je istakao da bi otkazivanje sezone pokrenulo veliki niz sporova. Na šta su pojedini klubovi već upozorili.

– Kažem to jednom zauvek, prvenstvo mora da se završi i ima vremena za to. Vlada, liga, Savez, lekari, zajedno ćemo odlučiti, odgovorno. Ceo naš sistem bi imao korist od ponovnog pokretanja prvenstva – rekao je Gravina.

Evropski fudbal stao je u Italiji među prvima, a nezvanične informacije dovele su do spekulacija da je Italija postala žarište koronavirusa nakon meča Atalante i Valensije.

NEĆE SKORO UŽIVATI NAVIJAČI: Serija A uz publiku tek od 2021. godine!

Poštujem nauku, ali ne mogu da se odreknem. Radimo na tome da se vratimo fudbalu, ali ne i kada. Kada se Italija vrati životu i kada budu stvoreni uslovi, tada će se vratiti i fudbal – kazao je Gravina.

Neće biti moguće da se svi mečevi igraju u istom gradu.

– Moguće je prvenstvo bez utakmica na severu, ali ne samo u jednom gradu. Možemo da igramo 10 utakmica na jednom terenu tokom vikenda. Takođe, potrebno nam je 20 sportskih centara – naveo je prvi čovek italijanskog fudbala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter