0
Evropske lige

DOK DRUGI SMANJUJU PLATE, ONI PRIPREMAJU NOVI STADION: Ovako će izgledati novi ‘Santjago Bernabeu’ (VIDEO)

Objavljeno: 15.04.20 u 21:30

Dok brojni klubovi uključujući i Barselonu govore o smanjivanju plata igračima, Real je predstavio projekat rekonstrukcije stadiona.

Stadion ‘Santjago Bernabeu‘ star je 73 godina, planirana rekonstrukcija koštaće 500.000.000 evra, a radovi koji su planirani za leto počeće ranije zbog toga što zbog koronavirusa nema utakmica.

Florentino Perez, predsednik ‘kraljevskog kluba istakao je da će nakon rekonstrukcije stadion u Madridu postati najlepši na svetu. Imaće pokretan krov, postavljena će biti mikro-klima kako bi uslovi za igru uvek bili idealni.

Zanimljivo je da će kapacitet stadiona biti smanjen za jednu stolicu, te će od sada imati mogućnost da primi 80.242 navijača, a završetak radova planiran je za 2021. godinu.

Idejni projekat prvi put u javnosti se pojavio krajem prošle godine, a pred početak radova ispeglani su pojedini detalji i predstavljen je završni izgled stadiona. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter