0
Evropske lige

VELIKA TRAMPA NA POMOLU: Barselona i Inter razmenjuju napadače…

Objavljeno: 14.04.20 u 16:16

Milanski Inter mogao bi na kraju sezone da ostane bez jednog od najboljih igrača, uprava kluba negira tu mogućnost, ali…

Lautaro Martinez je velika želja Barselone, a ako je tačno da ga u redovima katlonskog velikana želi i kapiten Leo Mesi, kao partnera u napadu, onda je poziv teško odbiti.

Napadač u ugovoru s italijanskim klubom ima otkupnu klauzulu od čak 111 miliona evra, pa je teško očekivati da će Barselona po okončanju krize biti spremna da isplati taj iznos. Kako javlja „Gazeta delo sport„, Inter nije voljan da se lako odrekne jednog od najboljih igrača, a postoji ideja da milanski klub popusti, ali pod uslovom da sa Barselonom razmeni igrače, te bi u sklopu tog aranžmana Antoan Grizman postao igrač „nerazura“.

Inter je, takođe, zainteresovan i za Artura Vidala, koga je Antonio Konte želeo da dovede i u januaru na pozajmicu, a ovaj izvor navodi da se očekuje da će klubovi otpočeti pregovore po okončanju pandemije korona virusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter