0
Domaći fudbal

FOTO: PRINTSCREEN

SAŠA ĆURČIĆ U SVOM STILU: Poznati da batale Instagram i volontiraju – čuo sam se s Džonsonom, bio je na ivici smrti

Objavljeno: 14.04.20 u 18:26

„Apelujem na druge javne ličnosti koje žele da se bave humanitarnim radom, da se jave i da volontiraju“

Saša Ćurčić, nekadašnji vezista Partizana, Aston Vile i Kristal Palasa u razgovoru za Sport klub otkrio je kako provodi vreme tokom izolacije, ali i detalje telefonskog razgovora s premijerom Velike Britanije, Borisom Džonsonom.

Ćurčić je dugo živeo u Londonu, pa otuda ne čudi „veza“ s britanskim premijerom Džonsonom, koji pre desetak dana bio pozitivan na korona virus i koji se uspešno izlačio.

– Čuo sam se sa Borisom – premijerom Engleske, pre dve nedelje. On je bio u situaciji 50 prema 50, na granici života i smrti, ali se izvukao. To pokazuje koliko je ozbiljna situacija u Engleskoj – rekao je Ćurčić.

DRAGAN STOJKOVIĆ PIKSI EKSKLUZIVNO ZA HS (2.DEO): Još nije vreme za mesto selektora, velika podrška Mihi! Ulazak Zvezde u LŠ je veliki uspeh, žao mi je što u derbiju nisam video ništa

Nekadašnji fudbaler, a sada trener se nalazi u Beogradu, iako već neko vreme boravi u Kini.

– Došao sam u Beograd da bih u kineskom konzulatu završio neki posao u vezi sa ugovorom. Međutim, aerodrom je zatvoren dva-tri dana pre nego što je trebalo da otputujem Tamo je situacija za fudbal odlična, igraće se utakmice za desetak dana. U Kini se situacija vraća u normalu. Kina je zemlja budućnosti.

Ćurčić je istakao i da volontira i tako pokušava da pomogne najstarijim komšijama na Dorćolu, te pozvao druge javne ličnosti da mu se priključe.

– Apelujem na mlade i zdrave ljude da nam se pridruže. Ja imam jak imunitet, ali niko nije sasvim imun, pa apelujem na druge javne ličnosti koje žele da se bave humanitarnim radom, da se jave i da volontiraju. Poslednje dve sedmice sam aktivan na Dorćolu jer je to moj kraj i želim da pomognem starijim ljudima. Javne ličnosti, koje sede u dnevnim sobama, treba da se manu Instagrama i da se priključe – rekao je Ćurčić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter