0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Printscreen

SINIŠA MIHAJLOVIĆ NIJE ČOVEK: Čuveni napadač otkrio u kom je stanju trenutno srpski trener, stižu velike vesti?!

Objavljeno: 13.04.20 u 10:19

U razgovoru sa čuveni „Korijere delo Sport“ bivši špic Intera Hulio Kruz osvrnuo se i na veliko prijateljstvo sa Sinišom Mihajlovićem.

Argentinac je poručio kako se srpski trener hrabro uhvatio u koštac sa opakom bolešću i nagovestio ono što se čeka – vest o ozdravljenju Mihajlovića.

Kruz je poručio kako se nedavno čuo sa Srbinom i poručio kako „deluje da je leukemija ostala iza njega“, što može da znači samo jedno.

Mihajlović i Kruz su delili svlačionicu tokom igranja u Interu, a nakon doga su ostali u dobrim odnosima i postali porodični prijatelji.

– Nazvao sam ga pre nekoliko nedelja. Hvala Bogu, leukemija deluje da je ostala iza njega. On nije čovek, on je zver. Njegova porodica i moja su veoma bliske, pa se i naše supruge često čuju telefonom. Vidi se da Bolonja ima njegov pečat, taj duh ratnika u sebi. Kada smo igrali u Interu on bi, čim neko od nas spusti glavu, počeo da viče i da ga trese – rekao je Kruz.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter