4
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZANOV BISER NA METI BAJERNA: ‘Stevanović je fudbalski vanzemaljac, takve kvalitete nisam video do sada’

Objavljeno: 13.04.20 u 16:24

Pozdani defanzivac Partizana Nemanja Miletić danas je razgovarao sa novinarima, a jedna od tema bio je i mladi fudbaler Filip Stevanović.

Partizanovo čudo od deteta je na ceni. Nica je zimus bila spremna da plati 12 miliona evra, a sada se fokus interesovanja prebacio na nemačke velikane. Bajern iz Minena, Borusija iz Dortmunda i Lajpcig su zainteresovani za njegove usluge.

FILIP STEVANOVIĆ: Ponuda Nice je zaista velika, meni je ipak samo Partizan u glavi!

Filip Stevanović je vanzemaljac. Nisam stručan, ali nisam video takve igračke kvalitete u životu. Neki će da se čude što čuju da ga svi ti klubovi traže. Isto bih pričao o njemu i da ne igra u Partizanu, a da ga znam. Treba mu još da se razvija, ali gledajući njegove godine, kako je ‘namazan’ i fudbalski ‘bezobrazan’ već je vrhunski igrač. Videli ste Nikolu Milenkovića prvih šest meseci nije igrao, radili su na njemu, a sada je jedan od najboljih defanzivaca. Možda njega (Filipa) odmah ubace i naprave čudo od njega – smatra Filipov saigrač Nemanja Miletić, a preneo Kurir.

Pored nemačkih klubova koji se ističu u interesovanju za Stevanovića, stidljivo su se raspitivali i Benfika, kao i Mančester siti.

FOTO: FK Partizan

0
0

4 Komentara

  1. Misli ti sta hoces,ali njegova cena ,tog tvoga Gavrica je 400 hiljada evra a Ficova je 4 mil. dolara. Pogledaj na TMarkt-u i bice ti sve jasno.Cene za decake do 19 g. ,one supertalentovane se obicno mnoze sa 4 do 5 puta. Pa sad izracunaj. Vidimo mi da ste vi u panici, ali govorismo mi vama, nije nicija gorela za navek!

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo Gavric jeste dobar klupski igrac,za Zvezdu svakako, jer je bolji od svih njenih vanbezpara.U tom smislu vi mozee biti zadovoljni njegovom pojavom.
    Drugo, on je stariji 3 godine od Fice, a rece, on je lako citljiv, ima dobar vic, brzinu nadprosecnu ali sve je to na nivou nekih 80 posto fudbalske genijalnosti partizanovog vunderkinda. Pa zamislite Ficu za tri godine,zamislite! Ronaldo, bre,to je Ronaldo Luis Nazario …Dela Filip Stevanovic! Jasno?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter