1
Domaći fudbal

HotSport

ITALIJANI DONELI ODLUKU: Da li će ‘Delije’, ‘Grobari’,’Firma’, ‘Forsi’ i ostale grupe na tribine tek…

Objavljeno: 12.04.20 u 16:34

Nema još naznaka da će se fudbal u svetu nastaviti, a ako se to desi jedan uslov će biti neizbežan i to će biti veliki udarac za klubove.

Nadaju se Italijani da bi Serija A mogla da se nastavi već krajem maja. Naravno, jedan uslov ostaje, a to je da će se mečevi igrati bez prisustva publike. I to ne do kraja ove prekinute sezone, već sve do 2021. godine. Italija je jedno od najvećih žarišta korona virusa i broji ogroman broj preminulih. Zato stručnjaci smatraju da se neće mnogo rizikovati i da će navijači na tribine moći tek početkom 2021. godine.

Razlog je i sam strah da se ne dogodi drugi talas pandemije, a kako vakcine još uvek nema stručnjaci misle da se Evropa i svet neće tako lako rešiti COVID-19.

To odmah pokreće pitanje hoće li i kada će se u Srbiji doneti odluka da se navijači vrate na stadione. Želja je da se prvenstvo nastavi početkom juna, a navijača sigurno neće biti. Sad ostaje pitanje da li će suspenzija za navijače trajati do kraja osve sezone ili možda kao što se predviđa u Italiji do početka 2021. godine.

Podsetimo, utakmica Lige šampiona između Atalante i Valensije u Milanu proglašena je ‘biološkom bombom’ posle koje je nastao haos na severu Italije. Bergamo je najpogođeniji gradu u Italiji sa ogromnim brojem žrtava.

0
0

1 Komentara

  1. Znači stadion Atalnte bio zarazen i zarazio navijače ne vidim kako bi drugačije ta utakmica bila bioloska bomba,, ako se misli na broj gledalaca onda nisu u pravu,, zarazenim je nilo dovoljno da se presetaju kroz grad i toliki broj če zaraziti,, ovo je samo nagadjane i niko nezna istinutu priču

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter