0
Domaći fudbal

HS PITA SUPERLIGAŠE – ĐOKAJ (Rad): U ovom trenutku suludo je razmišljati o fudbalu, pratićemo preporuke FSS i UEFA

Objavljeno: 12.04.20 u 11:17

Fudbal u Srbiji se ne igra, a odluka o tome kada će se vratiti je za sada u magli.

Sportski direktor FK Rad Ardijan Đokaj smatra da bi razmišljanje o fudbalu u ovom trenutku bilo suludo.

– Najvažnije je pratiti preporuke FSS, FIFA i UEFA o nastavku sezone. Kako oni budu odlučili, tako će biti. Jedno su želje klubova, a drugo mogućnosti. Mnogo toga je izgubljeno, s obzirom da su fudbalska prvenstva stala gotovo u celom svetu. Suludo je razmišljati o fudbalu u ovom trenutku – rekao je Đokaj.

HS PITA SUPERLIGAŠE-PALAĐI (TSC): Trenutni raspored kao konačan mogao bi da ošteti pojedine klubove, ne može se iz izolacije na teren!

S obzirom da se ne zna do kada će trajati vanredno stanje u Srbiji potreban je period adaptacije jer ‘lopta stoji’ u Srbiji već skoro mesec dana.

HS PITA SUPERLIGAŠE-TONČEV (Radnički): Čeferin kaže da mora da se završe lige, ako je skratimo, nije završena!

– Ako sedimo kući i vežbamo kako bismo održali kondiciju, to je jedno, a potpuno je drugo rad na terenu. Potrebne su bar dve ili tri nedelje kako bismo pripremili igrače. Kako bude drugima, biće i nama. Spremni smo da krene i završi se prvenstvo, a to zavisi od ljudi u savezu – rekao je sportski direktor Rada Đokaj.

HS PITA SUPERLIGAŠE-MIRKOVIĆ (Voždovac): Ako se vanredno stanje uskoro ne završi, priznati aktuelnu tabelu!

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter