0
Domaći fudbal

HS PITA SUPERLIGAŠE – BISLIMI (Proleter): Nećemo se buniti ukoliko se sezona završi ranije, šteta koju je korona nanela sportu je nemerljiva!

Objavljeno: 12.04.20 u 16:20

Pred fudbalskim klubovima u Srbiji je povratak na teren, kada i u kom obliku, odluka je na Fudbalskom savezu Srbije i čelnicima Superlige.

Superligaši željno isčekuju povratak na teren, Sportski direktor FK Proleter Amir Bislimi izneo je stav kluba vezano za nastavak sezone.

HS PITA SUPERLIGAŠE-PALAĐI (TSC): Trenutni raspored kao konačan mogao bi da ošteti pojedine klubove, ne može se iz izolacije na teren!

Proleter će poštovati svaku odluku FSS i UEFA. U ovom trenutku gledamo kako da preživimo u finansijskom smislu jer mi kao klub živimo od prodaje igrača, a zbog svetske pandemije teško da ćemo ostvariti sve transfere. Pogrešno je razmišljati hoće li biti nastavka ili neće. U ovom momentu treba da damo podršku svim ljudima koji su na prvoj linij ifronta u borbi protiv ovog opakog virusa i podržimo svaku odluku Vlade Srbije i FSS – rekao je Bislimi za HotSport.

HS PITA SUPERLIGAŠE – ĐOKAJ (Rad): U ovom trenutku suludo je razmišljati o fudbalu, pratićemo preporuke FSS i UEFA

Sportski direktor Proletera istakao je da klub neće imati ništa protiv ukoliko se donese odluka da se prvenstvo završi ranije.

HS PITA SUPERLIGAŠE-MIJAILOVIĆ (Zvezda): Stav našeg kluba je da se prvenstvo odigra u formatu koji je predviđen, prilagodićemo se kalendaru UEFA!

– Mi kao klub se nećemo buniti ukoliko bude prekinuto prvenstvo ili ako se donese odluka da se prvenstvo ranije završi. Koja god odluka bude doneta, štetu koju je ova pandemija nanela sportu je nemerljiva. U slučaju da bude nastavljeno prvenstvo nadam se da će igrači imati dovoljno vremena da se fizički pripreme – rekao je Amir Bislimi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter